Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy tetszik?
16f vagyok ő 16l
Ismerjük egymást már hónapok óta és hét beleszeettem.
Mindennap beszélünk,de igazából mind2-en kerültük azt a témát,hogy mi 2-en járjunk.
Most ott vagyok,hogy el mondom neki,de hogy ????
Szal mégis ilyenkor mi van ? Virágot ala,hogy kell vinni meg gondolom csokit :)
Nem a szövegre vagyok kíváncsi,mert én tudom,hogy mit érzek csak mégis,hogy milyen körülmények között ? És,hogy mikor. Mikor leszállok a buszról adjam oda a virgot és akkor szeretlek vagy leszállok a buszról és sétálunk,majd menetközben ? De akkor nem gyanús,hogy 20 perc után adom csak oda a virágot ? :O
Végén még azt hiszi,hogy nem is neki vettem :S Szal azok írjanak akiknek már volt hasonló ne azok akik nem is szeretik a párukat csak jó néz ki és kurog@tják :S
Akiknek már volt ilyen már pedig gondolom,hogy egy jópá embernek már volt az adhatna tanácsot meg,hogy mit vigyek,mikor mondjam.... szal a jó időzítés :)
Köszi a válaszokat
hát ha szinte biztos vagy h kölcsönösek az érzések akkor szerintem vigyél neki valami apróságot,ami maradandó (a virág elhervad:( valami maradandó emlékezetesebb:) )
ha nem vagy biztos a viszonzásba akkor vidd el moziba vagy valami és mozizás után mondd el mit érzel
Köszi a válaszokat :)
Még egy kérdés.
A haverom vett a barátnőjének egy olyan nyakláncot amin egy szív volt azaz a szív 2 darabból állt.
Az egyiket a fiú hordta a másikat a lány.
ez szerintetek milyen lenne ?
a medáál nagyon jóó*.*
De ne így egyből.Majd ha már egy ideje együtt vagytok:)
L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!