Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FFDP kérdése:
Léteznek "taszító" kisugárzású lányokat?
Figyelt kérdés
Tetszik egy lány, csak olyan "félelmetes" :D Nehéz elmagyarázni, kedvesnek tűnik, mégis olyan "takarodj" kisugárzása van, pedig azt mondják bejövök neki.2010. aug. 27. 17:42
1/15 anonim válasza:
"Léteznek "taszító" kisugárzású lányokat?"
Hm?
2/15 anonim válasza:
nem lehet létezni ilyen fiúkat
tetszik értelmetlen lányokat kisugározni
3/15 anonim válasza:
Vannak ezek a szolis Pirított rib*ncok, nah pl. azoknak kifejezetten taszító a kisugárzásuk.
4/15 anonim válasza:
Én ismerek ilyen kisugárzású lányok! Szerintem a kisugárzását a lányok.
5/15 anonim válasza:
Akik csernobilból jöttek, na azoknak van taszító kisugárzásuk. XD
6/15 anonim válasza:
Juuj en is ilyen vagyok:) Tolem is mindenki fel, mindenki megkukul amikor a kozelemben vannak. Mondjuk igaz, hogy nem nagyon szeretem a nagy tarsasagot, olyan "maganyos farkas" vagyok, de felni azert nincs okuk. Szerintem nyugodtan probalkozz be nala, az elejen biztos huvosen fog viselkedni, de egy ido utan majd megszokja a jelenleted es megnyilik, nem lesz olyan elutasito.
8/15 Funktasztikus válasza:
sztem vannak bunkó csajok:)
9/15 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de nem azért mert bunkó lennék, hanem zárkózott. Nehezen oldódok fel, így elég keveset beszélek társaságban, és mivel nincs önbizalmam, nem tudom hogyan viselkedjek a pasikkal. Azokkal meg főleg nem akik tetszenek...Emiatt sztem sokszor tűnök taszítónak
10/15 A kérdező kommentje:
Eredetileg azt írtam volna, hogy "ismertek" csak beugatott az oldal. De ha már nem írnak egyesek rendes választ próbáljanak meg vicceset.
Nem, nem bunkó. :)
2010. aug. 27. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!