Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért nem lép semmit a srác?
Figyelt kérdés
Kb heti szinten összetalálkozunk egy sráccal a munka miatt pár percre. Láthatólag tetszem neki,ő is nekem, de akkor is mindig csak a munkáról beszélünk. Van egy közös ismerősünk, aki azt mondta, hogy nincs barátnője. Szerintetek miért nem lép? Nem mer? Vagy lehet, hogy mégsem tetszem neki? Nagyon kedves velem mindig, és folyamatosan néz.. félreértelmezem?2021. júl. 16. 21:12
1/7 anonim 

válasza:

Lépj te. Sajnos én is hasonló vagyok. Bár én ha személyesen többet beszélgetek egy nővel, akkor elobb utóbb rairok. De ha csak alig, akkor sajnos nehéz számomra. Szimplán nem tudom mit írjak.
2/7 anonim 

válasza:

Ez lemaradt. Nekem személyesen mindig egyszerűbb volt, hisz látom a másikon, hogy viszonyul hozzám.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is inkább személyesen szeretnék vele beszélni, csak nem tudom mit mondjak neki. Félénk vagyok sajnos :(
2021. júl. 16. 21:42
4/7 anonim 

válasza:

Ő is félénk akkor. Egymásnak valók vagytok, csak senki sem mer kezdeményezni :( Legközelebb hívd el beszélgetni, kávézni, kajálni stb. Megbeszéltük? ;) Ha kell, írj még, akár privátban is
20F
5/7 anonim 

válasza:

Hu nem egyszerű. Nem tudok tanácsot adni, ezt valahogy érezni kell, mit kérdezz, mit mondj. Munkával kapcsolatban tudsz már mindent róla? Pl mióta dolgozik ott, hol dolgozott előtte, szereti e a munkáját stb
6/7 anonim 

válasza:

Tapasztalatlan a fiú. Munkával kapcs. beszélgetésre-átbeszélésre hivatkozva hívd el valahová kávézni/süteményezni.
A beszélgetés közben átválthatsz magánéleti témára, bátoríthatod a közeledésre.
Az ilyen közös kávézást aztán meg lehet párszor ismételni.
7/7 anonim 

válasza:

Hát ha se te se ő nem lép, akkor ez elúszik.
A való életben az egyiknek lesz valakije és egy napon mással látja majd az ember...háát basszus erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!