Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után őrül bele az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után őrül bele az ember a magányba?

Figyelt kérdés
Én így lassan 30 éves férfiként 0 komoly párkapcsolattal már egyfajta apátiába estem. Nem arról van szó, hogy ne tudnék felszedni csajokat, mert azzal sosem volt gond, a gond mindig ott kezdődött amikor párkapcsolatot próbáltam velük kialakítani, de rájöttem, hogy teljesen alkalmatlan vagyok rá, ami baromi szar felismerés volt, mert így tudom, hogy örök magány vár rám. Félek attól, hogy egyedül fogok megrohadni valahol, úgy hogy a kutya nem ugat utánam, de közben meg ha lenne lehetőségem párkapcsolatra, akkor meg elmenekülök, mert fojtogatva érzem magam, félek az elköteleződéstől is. Így hát egy pár éve már depressziósan,neurotikusan keserédes vigyorral szenvedek és kezdem átadni magam a totális nihilizmusnak és érdektelenségnek. Teljesen kiégtem,semmi életcélom nincs, jólétben vegetálok, home office-ból dolgozom és közben videójátékokkal játszom meg sorozatokat nézek és bőgök vagy röhögök felváltva azon, hogy mekkora szar ez életem. :'D
2021. júl. 15. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Esetleg térj át a pasikra.

Én kielégítlek, ha gondolod, vagy hozzád is költözhetek, hogy együtt éljünk jólétben.

2021. júl. 15. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj orvoshoz, mert kötődési problémáid lehetnek, vagy keress hasonlóan szabad csajokat, amennyiben kevesebb kötelezettséggel is beéred mindkét oldalról.
2021. júl. 15. 21:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Voltam már pár szakembernél, egyik szarabb, mint a másik, vagy én vagyok olyan szar alapanyag, hogy semmit nem tudnak kezdeni velem. :D
2021. júl. 15. 22:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam már sok mindenen,pl. hogy elajándékozom mindenemet, aztán elutazom Dél-Amerikába és elsétálok a vadonba és ott élem le a hátralevő életem.
2021. júl. 15. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem ez attól függ hogyan definiálod az őrületet, én is végtelenül szomorú vagyok amiert sosem lesz kielégítő párkapcsolatom (ami kölcsönös szerelmen alapul). Én egyre kevesebbet nevetek és többet vagyok szomorú, ez napról-napra ilyenebb.

A munkával kötöm le magam, de így is gyakran sírok, ha a randizás meg a szerelem a téma valami társaságban akkor leblokkolok.

Azzal vígasztalom magam, hogy legalább senki életét se teszem tönkre, mert én abban hiszek, hogy nem minden embernek való párkapcsolat (nekem sem).

2021. júl. 15. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem meg ez csak hiszti.
2021. júl. 16. 07:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
B+ mennyien örülnének, ha olyan helyzetben lehetnének, mint te!
2021. júl. 16. 13:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Melyik ember?

Aki tud meditálni, az sose.

2021. júl. 17. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!