Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az exem ujra össze akar velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem ujra össze akar velem jönni 9 hónap telt el és amikor jártunk kb 1 hétig jártunk mert megcsalt egy csajjal. Szerintetek mit csináljak? Részletek lent

Figyelt kérdés
szoval beszéltünk és mondta hogy ujra összeszeretne velem jönni.Hát igaz hogy én mindig erröl álmodtam de baszus megcsalt és amikor választania kellett nem engem választott akkor most miért akar velem öszejönni?mert más csaj nem akad?vagy nem tudom ti mit tennétek és holnap talizunk...SEGITSETEK!!!!
2010. aug. 27. 15:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Úgy érzi hogy akkor kihagyott.És most be akarja pótolni.A szőlőről minden fürtöt le kell szedni,kár lenne rajtahagyni eggyet is.Tudja ezt minden szüretelő.Szép,önző cselekedet.A kérdés hogy te is vagy-e annyira önző,hogy mindezt megtedd önmagadért.Az önzés az egyetlen érzés benned,ami csak a te érdekeidet nézi.A legjobb barátod.
2010. aug. 27. 15:44
 12/23 A kérdező kommentje:
nem feküdnék le vele mert keresztény lány vagyok és hitetlen fiu de valássos vagyok annyira h csak esküvö után...
2010. aug. 27. 15:45
 13/23 A kérdező kommentje:
15:44 uha megfogtál...
2010. aug. 27. 15:46
 14/23 anonim ***** válasza:
53%

A vallásra hallgatsz, de a józan észre nem.

Ha nem egyértelmű, hogy mit kell tenned, akkor már nagyon súlyos önértékelési gondjaid vannak.

2010. aug. 27. 15:57
 15/23 anonim ***** válasza:

I'm 15:44

Épp ellenkezőleg.Bátorítani akartalak.És azért mert összejössz valakivel,még nem kell az esküvőre gondolni.

2010. aug. 27. 15:57
 16/23 A kérdező kommentje:
dehogy nem az esküvörecsak mondták hogy ugyis lefekszek velehát biztos nem csak arra irtam az esküvös sztorit...köszönöm az eddigieknek a segitséget!!!
2010. aug. 27. 16:00
 17/23 Funktasztikus ***** válasza:
akkor innen fuj a szél:) mivel nem feküdtél le vele ezért máshol kereste az örömöt:P
2010. aug. 27. 18:06
 18/23 A kérdező kommentje:
sztem az 1 héten tulzás lenne lefeküdni valakivel...vagy nem igy van??
2010. aug. 27. 18:19
 19/23 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem nem szerethet igazan, ami nem mukodik nem kell eroltetni.olyan nincs, hogy megvaltozik, lehet megvaltozik 1 evig, 2 evig, de egyszer ugyis elojon az igazi enje. Ha szeretsz olvasni, nagyon ajanlom neked a Spielhozni c.konyvet.Neten is lehet rendelni, de en mar lattam egy csomo kereszteny konyvek kozott is.(bar nem vallasos konyv)
2010. aug. 29. 10:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba.

Megcsalt. Mert egy féreg.

Mi kell még?

2010. aug. 29. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!