Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30as évei elején járó nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as évei elején járó nőnek, aki életében először tervez online társkeresőn próbálkozni a társkereséssel, milyen tanácsaitok lennének? (kifejtés a kommentben) Női és férfi válaszokat is szívesen fogadok!

Figyelt kérdés

(ismerkedős privátra nem fogok válaszolni, nem itt szeretnék ismerkedni)

32 éves nő vagyok, kb. 2 és fél éve egyedülálló, és most már azért örülnék egy párkapcsolatnak. Hamarosan szeretnék megpróbálkozni az online társkereséssel, de mivel még teljesen kezdő vagyok ezen a területen, lenne pár (lehet, hogy elég buta) kérdésem. Nőktől és férfiaktól is szívesen veszek válaszokat - a troll meg a nő/férfigyűlölős válaszokat kéretik mellőzni.

- Ha esetleg több matchem lenne vagy több normálisnak tűnő férfi írna, akkor van arra valami etikett, hogy illik-e több férfival egyszerre levelezni, és ha valamelyikükkel megbeszélek egy randit, akkor ezt a többieknek illik-e, és ha igen, hogyan, a tudtára adni? Ilyenkor, ha az a randi nem sikerül jól, illik "visszatáncolni" azokhoz, akikkel régebben beszéltem? Mennyire szokták ezt a szívükre venni a férfiak? Ha közben valaki új rámírna, akkor mondjam azt neki, hogy "Bocs, már beszélgetek valakivel, ha nem sikerül, írok?" Ez nem hangzik nagyon furán? Vagy az oké, ha nem is szólok ezekről, csak akkor, ha a randi jól alakult? Akkor meg nem én lennék a hitegetős-játszmázós liba?

Szeretnék minél illemtudóbb lenni, de korrekt is, de nem akarok átmenni olyan kategóriába, ami "megcsalásnak" vagy komolytalannak, pasihülyítősnek számít.

- Minden megkeresésre kell reagálni? Mert itt gyk-n elég sokan panaszkodnak emiatt... én nem gondolom amúgy, hogy napi 600 matche lenne egy átlagos vagy átlag alatti nőnek (külsőre kb. a kettő közöttre taksálom magam), de tételezzük fel, hogy valós az, amit az itt panaszkodó férfiak írnak. Megmondom őszintén, azokra nem szívesen reagálnék, ahol látszik, hogy nem olvasták el vagy magasról letojták a profilomat és az elvárásaimat, ahol annyi igény nem volt az illetőben, hogy egy helyesírás-ellenőrzőt lefuttasson a szövegen, vagy ha arra nem veszik a fáradságot, hogy azonkívül valamit odaírjanak, hogy "szia" (hogy a meztelenkép-kuncsorgósokról és a f...képküldözgetősekről ne is beszéljünk). De pl. a fent említett esetet, hogy már akkor ír rám vki, amikor már akár több jelölttel is kellemes beszélgetést folytatok

- Ha valaki rám ír, és látom a profil alapján, hogy ebből számomra tuti nem lesz semmi, mert egy kicsit sem vonz, vagy az adatlapja alapján nem passzolnának össze személyiségre, hogy illik ezt megírni? A "Ne haragudj, de nem vagy az esetem" oké? Nők, ti mit tapasztaltatok elutasít után? Vannak őrjöngő őrültek, akik nem hajlandóak elfogadni a nemet? Volt olyan eset, hogy utána nyomoztak utánatok és máshol zaklattak? (olvastam ilyen sztorikat, csak azért kérdezem)

- Az nagyon ciki, ha a legtöbb feltöltött kép szelfi? Nincs olyan kiterjedt baráti-haveri köröm, hogy folyamatosan készülne rólam fotó, és nagyon nem vagyok fotogén sem, így, ha készül is fotó, legtöbbször "használhatatlan" (nem az a helyzet, hogy nagyon ronda lenne az arcom, és ezt titkolnám, hanem hogy több szinttel rondábbnak tűnök gyakran a képeken, mint a valóságban). Nem csücsörítős-kacsaszájas, bepózolós, luxusdiszkós-koktélszürcsölgetős, agyonfilterezett fotókról lenne szó, és lenne közöttük olyan kép, ami pl. kirándulás közben készült, tehát olyan kép is, ami mutat valamit azért az érdeklődési körömről, nemcsak kontextus nélküli szelfik

- kifejezetten Nőkhöz szól a kérdésem: nektek van vmi bevált módszeretek arra, hogy ki tudjátok szűrni a nagyon kamusokat a jelöltek közül? Vagy ha nem, akkor mire figyeljek oda randizáskor? (ez utóbbit nem arra értem, hogy én hogy viselkedjek, azzal képben vagyok... csak éppen, lehet, kicsit paranoiás vagyok, de manapság egyre több a hazudozó, a perverz meg a szexuális zaklató, őket szeretném kikerülni, vagy legalábbis nem áldozatul esni nekik)- ami eddig eszembe jutott, az az, hogy nyilvános, forgalmasabb helyre beszélem meg a randit, olyan helyre, ahonnan viszonylag könnyen haza tudok jutni akár tömegközlekedéssel is (így nem éjszaka)

- van, amit szerintetek nagyon érdemes megemlíteni a profilban tapasztalatotok szerint? (én arra gondoltam, hogy bemutatom magam pár mondatban - személyiség, hobbik; leírom, hogy én mit keresek - így hirtelen ez kb. annyi, hogy budapesti, nemdohányzó, intelligens, tájékozott, figyelmes, hasonló érdeklődési körű x-y éves férfit komoly kapcsolatra) olyan krónikus betegségem nincs, amit érdemes lenne leírni, gyerekem nincs (arról tudom, hogy vízválasztó tud lenni)

- nők, akik hasonló korosztályban vagytok / hasonló idősek voltatok, amikor online kerestetek társat: melyik oldalt ajánljátok? milyen oldallal milyen tapasztalataitok voltak? (budapesti vagyok, komoly kapcsolatot keresek)

2021. júl. 14. 11:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Legalább azoknak a férfiaknak írj vissza valamit, akik normálisnak tűnnek, de neked nem jönnek be külsőre. Férfiként elég lehangoló, amikor minden nő ignorál, függetlenül az üzenet tartalmától.
2021. júl. 14. 13:12
 12/23 anonim ***** válasza:
5%

"ismerkedős privátra nem fogok válaszolni, nem itt szeretnék ismerkedni"

Eddig olvastam. Tudtad h ugyanaz az ember fennvan tinderen és itt is? A jóképűek is, bizony.

2021. júl. 14. 13:39
 13/23 A kérdező kommentje:
12: Igen, tudom. De szeretem, ha már azonnal látom, hogy hogy néz ki az illető, ha legalább az adatlap alapján már van egy képem, benyomásom róla, és ha olyan oldalon keressük egymást, aminek az a funkciója. Nem mellesleg akik nekem írtam eddig gyk-n, az minden vállalhatatlan volt. Pl. aki már annyi miatt rámír, hogy szeretek blúzt hordani... azért egy férfinak is legyen már egy egészséges igényszintje... aki ilyen miatt rám ír, az nem ír rá másra, kb. mindegy milyen, csak legyen lyuk a két lába között? Vagy aki akkor rámírt, amikor épp kapcsolatban voltam, hogy biztos jobb az ágyban, mint a pasim? Akkor volt egy csomó lábfetisizta, harisnya-, titokzokni- és bőrkabátperverz, akinek csak szexre kellettem volna; aki már a leírás alapján nem felelt volna meg nekem, de győzködött, hogy én vagyok a hülye azért, mert ilyen meg olyan elvárásaim vannak (költözzek a kedvéért vidékre, milyen baromi jó lesz; ő a legigényesebb férfi a világon attól függetlenül, hogy 2 mondatot nem képes leírni helyesen). Azért ezeknek az egy részét ki tudom szűrni a profil alapján is.
2021. júl. 14. 13:44
 14/23 anonim ***** válasza:
"(ismerkedős privátra nem fogok válaszolni, nem itt szeretnék ismerkedni)" Pedig lehet, hogy jobban járnál, mert itt több időt szánnak a másikra, és több is derül ki rólad, mint egy Tinder profilból. Volt női ismerősöm, aki Tinderen próbálkozott, másik Badoo-n, de pár hónap után feladta mindkettő, azt mondták, ott nem lehet csak olyat, aki azonnal meg akarja őket fektetni, aztán eltűnik. Vagy feleség mellé keres szeretőt.
2021. júl. 14. 14:37
 15/23 A kérdező kommentje:

14: eddig nem ezt tapasztaltam. Egy válasz alapján semmit nem tudsz meg a másikról (nemcsak azt, hogy hogy néz ki, semmit)... és tényleg olyan dolgok alapján rám írnak, hogy "szeretnének ismerkedni", hogy alacsony vagyok meg hogy szeretem a hurkát. Ha még egy normális fórumról mondaná valaki ezt, megérteném. Egy normális társkeresőn meg legalább azt látom, feltételezve, hogy igazat mond, de gyk-n is simán hazudoznak össze-vissza, tehát ez nem előny a gyk-s ismerkedésnek, hogy mennyi idős, hol lakik, mit tart érdemesnek elmondani magáról, hogy néz ténylegesen ki, mennyi energiát fektet be a kifejezetten társkeresős profiljába.

Ebből a kérdésemből sem derül ki rólam sok dolog, még ha a kommentjeimet is beleszámoljuk. És történt már olyan gyk-n, hogy ugyanaz az ember privátot küldött nekem, hogy szerinte én vagyok neki az igazi, aki egy héttel azelőtt leigénytelenprolik...ott egy másik kérdésre adott válaszom miatt kéretlenül.

2021. júl. 14. 14:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Az itteni nők azért nem ismerkednek ezen az oldalon, mert félnek, hogy egy olyan férfival kezdenek írogatni, aki be sem jön nekik külsőre, aztán később le kell őt koptatniuk. Kár győzködni a kérdezőt.
2021. júl. 14. 15:44
 17/23 anonim ***** válasza:

"szia ismerkedünk"

"Szia, linkeld a fb-od"

Linkeli

Tetszik "szia, rádnéztem, itt az én fb-m" oszt beszélgettek

Nem tetszik "bocs, de nem teccő nékem, cshááá" aztán, ha rugózik, tiltod (itt is lehet)

Bonyolult?

De válthatsz pár üzit is előtte. De aki nagyon húzza, halasztja, az valszeg sunyizik. Mellesleg olyan kamuprofilt csinálok én is akármilyen plattformon amilyet csak akarok, hát még egy rutinos pszichopata, akinek ez az élete.

100% biztosítékot olyan világban kár várni, ahol "már az előváladék is..."

2021. júl. 14. 15:53
 18/23 A kérdező kommentje:

De miért olyan nehéz azt elfogadni, hogy én egy klasszikusabb társkereső oldalon szeretnék majd ismerkedni?

Igen, amúgy bizonyos szinten a külső is tényező ebben, de inkább az, hogy egy társkeresőn azért van támpont az illetővel kapcsolatban - ha nem írt semmit a profiljára, akkor az, hogy annyi energiát nem fektet bele, hogy írjon valamit. Kamuzni meg lehet gyk-n is, nem feltétlen kell hozzá a társkereső.

Itt annyit tudok az illetőről, hogy valamelyik válaszom alapján szimpatikus voltam neki. Az esetek többségében max. a koromat meg a nememet tudja, meg egy-egy apróságot (és azért annak az embernek igényességi szintjén megnézném, aki az alapján már ismerkedne, hogy jé, itt van egy korban hozzám illő nőnemű személy, és szokott szoknyát hordani). És hát az elején még válaszolgattam azoknak, akik írtak... a legtöbb perverz volt, nem fogadta el a nemet, amikor kiderült, hogy én nem olyan embert keresek, mint amilyet ő, zaklatott, elmondott mindenféle szakadt k...nak, amiért nem akarok vele semmit, szexre kapacitált.

Aztán facebook profilja sincs mindenkinek... akkor meg az a baj, hogy azért koptatom le, mert nincs neki?

2021. júl. 14. 15:59
 19/23 anonim ***** válasza:
51%

Most őszintén....a korosztály akiben érdekelt vagy az nagyrészt ottvan fb-n vagy valamelyik közösségin. Az is lehet, hogy aki itt rádír, az társkerin is fentvan vagy 5-ön, csak itt ütötted meg a szemét vagy mittudomén. Azt vágom, hogy a gyk-t nem úgy használod, mint egy társkeresőt, de totál elzárkózni....hát te tudod.

Ha kell egy tizes hétvégére, mert szükségem van rá, most nem tökmindegy nekem, hogy a deáktéren, kiskundorozsmai ósan parkolóban vagy a jászkarafaszajenői pályaudvar budijában nyomják a kezembe? Nekem az volt, meg a kedvesemnek is. Szeptemberben házasodunk.

2021. júl. 14. 16:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Ezt inkább ahhoz hasonlítanám, mint hogy ismert viszonteladótól próbálok meg egy márkás terméket venni vagy ebayről. A márkás oldalon is átverhetnek, csak kisebb rá az esély. Ebayen is utána lehet jobban járni, de az macerásabb és ugyanúgy átverhetnek a palánkon, és nagyobb esély van arra, hogy kóklerbe futok bele.
2021. júl. 14. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!