Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon ciki ha kiesett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha kiesett egy tampon a taskamból egy tampon?

Figyelt kérdés
Ti mit gondolnatok ilyenkor? Mit csináljak most? Majd elfelejti? Első randi volt.
2021. júl. 11. 23:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Miert, te titkolod, hogy menstrualsz? Marmint nem randi kozben, hanem hogy ugy altalaban, havonta, mint minden no? Nalam is van mindig, fuggetlenul attol, megvan-e epp, vagy nincs. Ha masra nem, arra jo, hogy tudjak adni baratnonek, kolleganonek, ha epp kell. A dolgok meg neha van, hogy kiesnek a taskabol, mikor valami mast akarsz kiesni. Ebben nincs semmi ciki.
2021. júl. 11. 23:47
 2/15 A kérdező kommentje:

Jaj bocsánat most látom hogy 2x írtam a tampont a kérdésben, fáradt vagyok.

Nem titkolom de nem tudom mit gondolnak erről a pasik

2021. júl. 11. 23:52
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Altalaban semmit nem gondolnak rola. Mindegyiknek van legalabb egy anyja, exbaratnoje, lanybaratja vagy valami. Nyugi, nem te leszel senkinek az elso, aki beavatja oket a menstruacio rejtelmeibe. (Hacsak nem 15 evesekkel randizol, de gondolom nem ez a helyzet.)
2021. júl. 11. 23:54
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

Az nagyobb baj, hogy kétszer használod ugyanazt a szót egy mondatban, ráadásul ebből az egyik indokolatlan is.

Amúgy annyira kínos csak, mintha egy tekercs wc-papír, ilyen Mr.Monk-os kéztörlőkendő vagy egy zsebkendő hullana ki, mert kb. hasonló a szerepe, tisztasági kellék.

Ha használt az már undorító, de szerintem ilyen nincs a gyakorlatban, hogy valaki azt magával hordozza.

2021. júl. 11. 23:57
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Megértem, hogy egy nő zavarban érzi magát ilyenkor, de a férfiak ezen nem akadnak fönn. Sőt, állítom, jelentős részüknek föl se tűnik, hogy az esett ki. Csak annyi, hogy valami apróság, amit a gazdája vissza is tett azonnal.
2021. júl. 11. 23:59
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
#5 Egyetértek, abszolút nem érdekelne. Lehet valami vicces gegként megmaradna ha mégis figyeltem volna rá, de nem negatívumként. Nem néznék máshogy emiatt a másikra vagy akármi, nem is értem miért kellene.
2021. júl. 12. 00:03
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

Hát amikor nekem melohelyen maradt az asztalon a fonok (aki nő!!)pirongva nezett rá es zavarban volt es nem szolt

Pedig elegge szemét fonok is tud lenni es nem is eppen szuzlany 40 évesen.

Utolag esett le hogy miert volt fura hogy bakker iroasztalon hagxtam a gép mellett kint mig dolgozom a gépen.

Szoval nem mindenki vesz ilyeneket lazán!

2021. júl. 12. 00:17
 8/15 anonim ***** válasza:
18%
meg dugtalak volna a wcben..
2021. júl. 12. 00:48
 9/15 FoxtrotLidérc ***** válasza:
94%
Magam részéről pont lesz*rnám. Természetes dolog. :)))
2021. júl. 12. 01:45
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Kb tényleg olyan, mintha egy csomag zsepi esett volna ki. Nem érdekelne.
2021. júl. 12. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!