Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék összehaverkodni ezzel a csajszival?
Ő 19 én 21
Szóval,hajnalban unalmamba görgettem a tiktokot(ne ítélj el,azért szedtem le mert a kedvenc youtube-osom is csinált oda cuccokat és kíváncsi voltam),azt bedobott egy élő adást,ahol a csaj boltban eladó,hallgattam egy fél órát és a beszédstílusa,személyisége annyira az én mániám hogy kész és a kinézete is.
Hasonló dolgok is érdeklik
De nem tudom hogy kell ismeretlenül beszélgetni csajokkal meg ilyenek,eddigi egy dolog is abból alakult ki,hogy a lány kezdeményezett,szóval ja..
Instagramot is csak nézni szoktam,nem posztolok,ha írnék azt hinné valami 40 éves zaklató vagyok lol. Akkor marad az hogy beugrok a boltba és onnan..mi a következő?
Hát banyek róla álmodtam egész éjszaka,semmi nem tereli el a gondolataim. Meg ez a fura érzés van a hasamban. Segítség mert megkattanok ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!