Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nő letemre hogy mondjak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő letemre hogy mondjak egy pasinak hogy randizzunk?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
20%

5: hogy mi??? Pont ti, fiúk magyarázzátok neki itt azt, hogy ne mondja el, amit akar, hanem valami mást mondjon.

Ő egy egész napra akarja elhívni és elmondani, hogy szerelmes, ti meg erről lebeszélitek.

2021. júl. 10. 12:12
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Úgy látom peregnek le rólad rendesen a válaszok, csak akkor nem értem, miért írtad ki? :D
2021. júl. 10. 12:13
 13/21 A kérdező kommentje:
AZ a baj a randin ha el is jonne nem tudom MIT mondjak neki. mert igazabol szerelmes vagyok bele es izgulok
2021. júl. 10. 12:13
 14/21 anonim ***** válasza:
87%
Úgyis a szituáció dönti el, hogy miről beszéljetek. Nem lehet előre kitalálni. Néhány témát tarts az eszedben, ha nem indulna be a beszélgetés. Csak ne legyél kuka, ha már elhívod, az a lényeg.
2021. júl. 10. 12:26
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

11. Tegyen azéért hogy legyen a dologból valami de ne úgy hogy mindjárt házassági ajánlatot tesz és elnevezi a közös gyerekeket.

Ne ajtóstól rontson a házba.

Ha egyszerűen oda megy hozzá és azt mondja:

Szia! Nincs kedved meginni velem egy kávét?

Majd a randin megmondja hogy:

Tetszel nekem Neked tetszem?

Abban semi játszmázás vagy hazugság nincsen.

2021. júl. 10. 12:26
 16/21 Ramos ökle ***** válasza:
87%

Szombati trollhadsereg? :D

Beleolvastam a felnőtt párkapcsolatos kérdésekbe és mintha mindet általános iskolások írták volna. :D

De itt a válasz:

Ahogy elnézem a válaszaidat, senkinek nem mondj semmit. Az a legjobb. Olvass. :D

2021. júl. 10. 12:27
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha a férfi kulturáltabban ír nálad, akkor ne hívd el, kérlek :D Kis picirimiciri trollika.
2021. júl. 10. 12:44
 18/21 anonim ***** válasza:
43%
Egy nő ha "szerelmes" miért válik analfabétává?
2021. júl. 10. 13:50
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

hogy lennél belé szerelmes ha valószíűsítem csak felszínesen ismerheted?

Sokan furcsák vagyunk, ha úgy furcsa hogy kicsit magának való akkor elsőnek inkább ismerkedj vele mert az ilyen fiúk kb autista hajlamokhoz hasonlóan nem jól reagálják le a hirtelen közeledést..

2021. júl. 10. 14:51
 20/21 anonim ***** válasza:
86%
Szóban hívd el.
2021. júl. 10. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!