Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhív és nem jön el, normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhív és nem jön el, normális?

Figyelt kérdés

Van egy nálam idősebb pasi és hétvégén ismerkedünk meg a discóba...msn-en bexéltünk és kérdezte, hogy mit csinálok ma...Én mondom neki unatkozok...Elkezdi nem unatkozok vele...Mondom az mit takar? És mondta, hogy megszámolhatnánk, hogy hány orgazmusom van...És utána elkezdi, hogy vicc...Kérdezte, hogy mit szeretnék csinálni...Mondom neki első sorba beszélgetni...És mondtam, hogy miért te mit szeretnél...És arra is mondott valami szexxel kapcsolatos dolgot...És akkor mondtam neki, hogy akkor inkább itthon maradok uncsizok...És mondtam neki, hogy én nem akkarok vele lefeküdni...és azt mondta, hogy nm baj akkor is szeretne velem találkozni...Mondom oké....Mondta, hogy értem jön 8-ra! Kimentem vártam nem jött...Vissza bejöttem felmentem msn-re...És mondta, h az apja nem adja oda a kocsit...és ő meg nem gyalogol...Aztán utána beszélgettünk és akkor is felhozta a témát, hogy tal

találkozzunk! Én meg mondtam, hogy nem érek rá! És nem mondja el, hogy mit akar tőlem... És én sem tudom! Azt mondta, hogy összejönni nem tudna velem...Mert mit szólna az én anyukám meg az ő családja...De szeretőnek jó...Én meg mondtam neki, hogy nekem nem kell szerető...És mégis akar találkozni! Most akkor nem értem, hogy mi van és mit akar tőlem! Meg előtte való nap meg egy másik csajnak udvarolt... Vagy lehet csak a csaj vette úgy le...(mert úgy akarta levenni) Vagy csak ágyra ment...De még ma is bexélgettek! Én nem értem a pasikat! Valaki segítsen, hogy mit csináljak vele! Nekem nagyon tetszik! És jó a stílusa meg minden! Segítsééég!

üdv.:egy naiv lány

2008. dec. 8. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Uram isten, mai fiatalok.... őrület.

Röviden, csak le akar fektetni téged hagyd a francba.

Hiába mondja hogy jó neki úgy is ha nem lesz szex, titokban azt reméli hogy majd rá tud venni. Koptasd le őt. Vagy ha nagyon akarod akkor feküdj le vele de akkor nagyon oda kell tenned magad h meg is tudd tartani mert szerintem csak szexre kellesz neki. te tudod...

2008. dec. 8. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Le akar fektetni. Hagyd:(
2008. dec. 8. 23:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintem is leakar fektetni! De én elszórakozok vele...És megmutatom neki, hogy én többet érek annál, hogy csak úgy megkapjon! Vagy nem jóó ötlet? Ha meg erőszakos lenne...(azt meg úgysem meri, mert...) Köszönöm szépen, hogy megerősítetétek a véleményem!:)

Ha valakinek van még valami más ötlete írhat!:D

2008. dec. 8. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak szexre kellessz neki!

Egyértelmu! Viszont elég naiv lánynak tunsz(amit te is tudsz, hisz így nevezted magad) és valoszinuleg egy mézes-mázos mosollyal, egy szeretlek szoval vagy egy szál virággal le fog venni a lábadrol és le is fogsz vele fekudni...nekem ez a véleményem..de konyorgom ne légy buta..inkább szoba se állj vele ha nem akarod, hogy utána a haverjaival rohogve mutogasson rád az utcán!

2008. dec. 9. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Le akar fektetni, és ha te is akarod akkor miért ne? Ellenkező esetben hagyd.
2008. dec. 9. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
HAGYD!!!!!!!!!! Ne szórakozz vele, inkább mond meg neki, hogy nem és kész és egyáltalán nem is fogsz vele találkozni. Ha szórakozol vele egy kicsit és úgy érzi talán mégis összejöhet akkor erőszakoskodni fog, sőt még lehet a haverjai körében is szétterjeszti, hogy úgy néz ki megfog kapni. szóval inkább mondd meg neki nyíltan és határozottan, hogy Te nem vagy k.rva!
2008. dec. 9. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!