Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire fontos a pasi önbecsülése, és a véleménye saját magáról?
Pl. ha egy pasi azt mondaná nektek, hogy ő nem tetszik senkinek mit gondolnátok?
Milyen legyen a pasi magával szemben, hogy nektek is tetsszen?
még mindig jobb ha csak nekem tetszik mintha el lenne magátol szálva , igy meg tudja becsullni hogy vele vagy,
soha nem kellene egy olyan pasi aki azt hiszi bárkit megkaphat
A legtöbb pasi önimádó, narcisztikus.
Azok is, akik ilyen helyeken félénknek és visszahúzódónak irják le magukat.
Leginkább a bibliai Narcissusra hasonlitunk, de a wikipédia nagyon igazat ír erről
"Kívülről nézve úgy látszik, hogy a nárcisztikus személyiségnek nagy az önbizalma, holott gyakrabban éppen az ellenkezője, az alacsony önértékelés az igaz."
Kinek mi tetszik...
Hozzá teszem vannak azért árnyalatok, nem csak fekete és fehér. Az a pasi, aki sikeresebb a Nők körében, sokkal kiegyensúlyozottabb tud lenni egy párkapcsolatban. Ehhez persze jó ha párosul egy kis érettség is...így nem abban csúcsosodik ki a dolog, hogy játszik veled vagy az érzéseiddel.
nekem fontos, hogy egy pasi önbizalommal teli legyen, még az sem baj, ha kicsit egoista...inkább, minthogy állandóan bíztatni meg babusgatni kelljen, h á, nem is, te helyes vagy, dehogynem, biztos tetszel a lányoknak csak így meg úgy....utálom az ilyet, nálam egy önbizalomhiányos pasi minden esélyét elveszti, amint kiderül, h az....
21/L
megmondom, hogy szerintem jól néz ki (nekem tetszik)
amúgy én is 2 évig küzdöttem azzal, hogy nem tetszek senkinek stb. eléggé depressziós voltam, de szerintem ez ilyen tinikori dolog volt. Tudom, hogy tetszek embereknek, csak nem olyanoknak, aki nekem is tetszik..sajnos.. ):
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!