Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezt elrontottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezt elrontottam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap randiztam egy egyetemi évfolyamtársammal. Eddig futólag ismertük egymást. Tegnap volt az első randink, és közben szóba kerültek a családjaink is. Ő elmondta, hogy az anyja, aki egsedül nevelte, 19 éves korában (a srác volt ennyi) meghalt, valószínüleg elég nagy kínok között (kórházban történtz, sokadik vérhányás után). Nagyon megérintett az eset, kicsit meg is könnyeztem a sztorit. Végül hazakísért, nem beszéltünk meg újabb randit, de azt mondta, hogy nagyon jól érezte magát velem.

Én ma írtam neki, hogy jó reggelt, de még nem reagált.

2021. júl. 5. 19:09
 1/2 Noren1989 ***** válasza:
89%
Szerintem nem rontottàl el semmit sem.
2021. júl. 5. 19:12
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

Miért rontottad volna el?

Gondolom nem faggattad hogy "na de mondd már el miben halt meg anyád".

Ha ő úgy érezte hogy el tudja/akarja neked mondani, az az ő dolga. Nem volt kötelező.

Azt is mondhatta volna hogy bocs de én erről nem szeretnék beszélni. Vagy csak tereli a témát.

Nem rontottad el. Ha többet nem keres, az nem emiatt volt.

2021. júl. 5. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!