Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mai lánynak ez mennyire tetszene?
1) Adott egy lány, aki tetszik nekem, valószínűleg én is neki
2) Mivel közel lakunk egymáshoz, tudom, hol lakik (láttam oda bemenni)
3) Mostanában nem látom
4) Az a terv, hogy becsongetek hozzájuk, és elmondom amit kell
Ez így nem túl nyomulós? Vagy inkább romantikus?

Hát... engem a hideg kirázna, ha csak úgy becsöngetne hozzám egy csávó :D
Nagyon creepy sztem, de lehet, hogy valakinek ez bejön.
Azért ha lehet az ablakon ne mássz be éjszaka.

Nagyon ijesztő lenne.
Akkor már inkább ha látod az utcán, környéken, köszönj neki, mosolyogj.
Pár ilyen utan, állítsd meg hogy ne haragudjon, szoktad errefele látni (ne mondd meg hogy tudom hogy OTT laksz) és mondd meg szimpatikusnak találod.

Ebben semmi romantikus nincs, inkább nyomulós, sőt, kicsit ijesztő.
Ha kapcsolatban lennétek, akkor azt mondom okés, bár ilyenkor sem illendő (ki tudja, mit csinál éppen). Volt, hogy a menstruáció miatt nagyon rosszul voltam, ki se akartam mozdulni, majd egyszer csak megjelent a barátom az ajtóban egy adag nasival mondván, hogy jött szórakoztatni, mert nem járja, hogy én itt szenvedjek. Ez (szerintem) romantikus.
Viszont félig-meddig idegenként (nem vagy biztos a vonzalmában és nem adta meg a címét, hanem kifigyelted) csak úgy betoppanni máshoz nagyon taszító húzás. Biztos azt hinném, hogy valami megszállott vagy.

Becsöngetés a lányhoz: nem-nem, ez durva és creepy
Véletlen találkozás közterületen vagy nyilvános helyen (akár "véletlen" találkozás is) és leszólítás: igen-igen

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!