Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezek jó pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek jó pasik, melyikkel mennétek el randizni, ha mondjuk nem ez lenne a munkájuk, hanem más?

Figyelt kérdés

balról jobbra értékelhetitek is a fellépőket, kicsit görgessetek lejebb a cikkben

[link]

2021. júl. 2. 08:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
Nem hiszem, hogy bármelyiknek gondja lenne a csajozással. :D
2021. júl. 2. 10:46
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Én egyikért sem ejtenék egy könnycseppet sem, mint írtam, nekem egyik sem jön be (első voltam)
2021. júl. 2. 10:51
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyikkel el lehet képzelni a lepedőgyűrést, bár a 2. mint már írtam, az egyetlen aki egyáltalán nem tetszik.

Nem jófiúsak az 1-3 és nem rosszfiúsak a 4-5. Az 1. egyáltalán nem cukiskodó, a 4. pedig nem rosszfiús hanem inkább ő a cuki.

Férjnek való kinézet? Utálom nőként is a férfiak degradálását. Mert csak a 'bénábbak' nősülnek mi? Jó pasik nem lehetnek férjek. Sokszor csodálkozom hogy csak mi csajok harcolunk itt, jöhetne több normális férfi hogy eligazítsanak titeket hogy hova menjetek az incel elméleteitekkel.

2021. júl. 2. 10:51
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyik se tetszik. Látszik a fejükön, hogy egoista, sunyi majmok. A 4. olyannak tűnik aki a szekrényen kint hagyott aprópénzem is zsebre rakná, a szeme se áll jól.
2021. júl. 2. 11:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

14.

Mindezt egy képből, nem rossz. :DDD

2021. júl. 2. 11:26
 16/23 anonim ***** válasza:
75%
14-es, én meg a leírásodból látom, hogy egy rosszindulatú, paranoid idióta vagy.
2021. júl. 2. 11:28
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

16.

A 14-es tudja, hogy az ilyen férfiak rá se néznének ezért talál ki ilyeneket. :D

2021. júl. 2. 11:43
 18/23 anonim ***** válasza:
58%
Hetero férfi szemmel a szerintem a bal szélső van a leginkább rendben. Ha csaj lennék nekem az kéne.
2021. júl. 2. 11:47
 19/23 anonim ***** válasza:
67%
Mindegyik jól néz ki, ezt el kell ismerni, de nekem valahogy mégsem az eseteim. Jobban vonzanak a kissé átlagosabb, kedvesebb arcú férfiak, amilyen párom is.
2021. júl. 2. 11:52
 20/23 anonim ***** válasza:
67%
Egyik se jön be, az izom, a stílus, meg úgy minden borzalmas, és én objektíve jóképűnek se látom őket. Valahogy olyan romás gengszteres prolis benyomást keltenek. A legkevésbé rosszul jobbról a 2. néz ki, de lehet, hogy csak sokat dob rajta a szakáll. Balról az első kettő fura fejű, a jobb szélsőnek pedig full bűnöző börtöntöltelék arca van.
2021. júl. 2. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!