Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év korkülönbség sok a nő javára?
Szerintem is kb. 5 év az, amikor még nagyjából egy korúnak vagytok tekinthetők, nem az jön le hogy a vén pipi felszedett egy csikót és hosszú távon is működhet.
Csak egy ismerősöm sztorija, a nő 50+, a pasi 7 évvel fiatalabb, és a nő kidobta hónapokkal ezelőtt, a pasi még mindig nem bírta elfogadni, utána sír mindenkinek.
Itt a családalapítás kérdése dönt el mindent. Te benne vagy a korban a srác lehet hogy még élne, így ha gyereket akarsz akkor elszalasztod a lehetőséget mellette. Ha nem akartok gyereket akár működhet is, de folyamatosan ott fog motoszkálni a fejedben hogy fiatalabb nő passzolna hozzá. Írom ez úgy hogy 4 évet éltem együtt egy nálam 3 évvel idősebb nővel és van tapasztalat. Anno imádtam hogy tapasztalt, hogy feleslegesen nem balhézik, hogy tisztában van az adottságaival és eszerint viselkedik mégis vége lett. Ő szakított, gyerek kérdés miatt. Ezt az elején kell tisztázni.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!