Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mennyi ideig oké szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyi ideig oké szerintetek?

Figyelt kérdés

Ismerkedem valakivel, akinek nem rég ért véget egy (rövid) kapcsolata, nem jöttek ki jól. Látható, hogy semmi érzelem nem fűzi az exhez, szóval ezzel a résszel semmi gond.

Viszont az exnek az állatát nagyon megszerette és néha még látogatja/elhozza. Én is szeretem az állatokat, valamennyire megértem, de kicsit mégis furcsa, hiszen nem egy közös állatról van szó, akit évekig közösen neveltek, pusztán egy pár hónapos kapcsolatról van szó.

Ti elfogadnátok, hogy emiatt találkozik időnként az exxel?

2021. júl. 1. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt baromi megalázónak érezném, de te tudod. Nálam nem lenne második "ottalvás".
2021. júl. 1. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó kifogás a talira... nem fogadnám el.

Ha nem változtat ezen rövid időn belül, az azt mutatja, hogy nem gindolja veled komolyan. Erről nem olyan nehéz lemondani.

2021. júl. 1. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. júl. 1. 11:30
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy #2 írta!

Egyébként milyen állatról van szó? Ti mióta vagytok együtt? Esetleg meglephetnéd te is egy olyan kisállattal

2021. júl. 1. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak elhozza és tényleg annyi, hogy bemegy az udvarra és kijön a pulival, akkor OK. Lepjed meg azzal, hogy te is elkíséred legközelebb.

Azt ne fogadd el, hogy ott játszik vele, mert még ha tényleg így is van és teljesen ártatlan szerencsétlen, akkor is nőni fog benned a gyanú.

2021. júl. 1. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, bocsi, nem ide szántam ezt a választ, de akkor már ide is írok.🙂

Mi is a volt párommal fogadtunk örökbe egy kutyust, nálam maradt a szakítás után. Én baromira megérteném, ha néha szeretné látni és nyitott is lennék erre. Mondjuk mi békében váltunk el, időnként beszélünk is, hogy kivel mi van, mert még szeretem, mint embert ( nem mint férfit) ergo nálam teljesen rendben lenne ez a dolog.

2021. júl. 1. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Van persze suket duma meg atveres, de egy allatot meg lehet annyira szeretni, ez is igaz.
2021. júl. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!