Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azt miből lehet észrevenni könnyen hogy már "letámadhatom" a lányt?
Azt a helyzet hozza magával.
Nálam egy búcsúzkodásnál "ment át" a puszi csókba.
17:49
Komoly választ várok mivel fontos és több vagyok 15-16 évesnél ha azt hiszed és azért bunkózol!
Ó de kis aranyos vagy
na figyelj a mozi nagyon jó ötlet csak nehogy valami öldöklős filmre vidd
olyat válasszatok ami kicsit romantikusabb és mindkettőtöknek tetszik mert fontos hogy együtt élvezzétek azt amit csináltok
Vidd el a Nagyfiúk-ra az nagyon jó film vicces de van benne romantikus rész is. Jót tudtok legalább nevetni rajta jól érzitek magatokat és meg is csókolhatod. Annyi hogy van benne mondjuk az első romantikus rész akkor odateszed a kezed a kezére a következő romantikusnál meg a szemébe nézel és jöhet a csóók. Hidd el elfog olvadni tőle a lány! Sok szerencsét! És sokáig legyetek aztán együtt!
Kb 20 perce az első válaszolón nevetek XD
Amyúgy én lány vagyok, és nekem mindig úgy volt (majdnem) hogy a srác szemébe néztem és akkor valahogy megérezte...mindig hagytam hogy ő smároljon le =)
Szerintem ha a szemedbe néz akkor te is tedd meg, nem nehéz :D:D
Ha a szemedbe néz, a pupillái kitágulnak, kicsit csillog a szeme, mosolyog, a felsőteste feléd fordul, mindig figyel téged, akkor biztos szeretné.
A mozi jó ötlet, de én nem film alatt csókolnám meg, mert az macerás lehet. Inkább a film közbrn csak fogd meg a kezét, simogasd gyengén a kézfejet és mikor hazakíséred és köszöntök el, megcsókolod.
Megkérdezhetem mennyi idős vagy? Annyira nagy szerencséje van a lánynak veled (manapság a fiúk még azt se bírják kivárni, ha 1 hetet kell várni a sexel -.-)!
17/L
Tényleg nagy szerencséje van veled a csajnak...nekem is ilyen pasi kellene...ehelyett kiket kapok...:S:S
17/L
23:46
00:09
Sajnos ilyen ez a mai világ...amúgy 19 vagyok(20 leszek)a lány 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!