Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha ismerősök/barátok kezdenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerősök/barátok kezdenek flörtölni veled, mit teszel?

Figyelt kérdés
Tehát a barátnőm társaságában még talán 2 éve megismertem egy srácot. Néhányszor összefutottunk azóta szintén annál a barátnőmnél, és tök jó fej volt, el tudtunk beszélgetni, viszont semmilyen vonzalmat nem éreztem iránta, elkönyveltem simán ismerősnek. Kapcsolata volt, de szakítottak, és kb 1 hónapja reagálgat a képeimre. Írogatott, hogy sajnálja, hogy a legutóbbi baráti összejövetelre nem mentem, mert nem volt társasága. Az ivós storyjaimra is reagált, hogy miért nem hívtam. Majd valami filmre terelődött a téma, és ekkor azt a választ kaptam, hogy ő inkább szivesebben nézegetne engem (ez már elég erős jel, hogy nem barátként tekint rám). Eleve nagyon kínos ez a beszélgetés, és elég feltűnően próbálkozik, nem jön be külsőre egy kicsit sem. Csak az a baj, hogy élőben tök jól elvoltunk, és neten meg nem akarok egy beképzelt pics@nak tűnni(élőben nem mutatott semmi nyomot, ami arra utal, hogy nem csak barátkozni szeretne). Ha olyasvalaki ír, akit tényleg abszolút nem ismerek, akkor nyilván ignorálom, csak ebben az esetben a kedves ismerős már megteremtette a kapcsolatot, és nem tudom lerázni. Mit tegyek ilyenkor? Én 19 vagyok, ő azt hiszem 25 éves lehet.
2021. jún. 12. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne menj bele a flörtbe, ha flörtöl vagy tesz egy megjegyzést, mondd azt, hogy nekem ez tőled szokatlan, hogy ezt mondod, főleg haverként. Ekkor már tudni fogja, hogy miként tekintesz rá, legyél egyenes, mert csak húzódni fog.
2021. jún. 12. 05:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon megijednék, mert csak férfi barátaim vannak. 45/f
2021. jún. 12. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!