Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kinek van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza? Tényleg gerinctelen módon viselkedtem?

Figyelt kérdés

Nagyon helyes csajszi, tinderen ismertem meg. Kétszer randiztunk, mindkettő szuper volt. Nagyon tetszik külsőre is, okos meg van humora. Órákig el tudunk dumálni, mindennap beszélünk. Viszont most államvizsgázott, nagyon készült és síkideg volt miatta. Így egy hétig nem találkoztunk a 2. randi után.

Én ezt megértettem, elfogadtam, de közbe találkoztam egy másik csajjal. És ő jobban ráér, mindennap tudtunk találkozni. Szóval megírtam a csajnak, hogy gratula a sikeres vizsgájához, de hogy én közbe találtam vki mást. Erre behisztizett hogy mekkora szemét vagyok, mert ő azt hitte hogy most hogy levizsgázott többet tudnánk talizni és hogy ezt megértem hogy neki most tanulnia kellett és nem keresek mellette mást. Szerintetek?

2021. jún. 8. 17:13
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
97%
Utolsó. A kérdésben nem egy randi volt hanem kettő és emellett minden nap órákig telefonáltak. Volt egy megállapodásuk hogy megvárja az egy hetet, amikor joggal nem ért rá a lány. Ez azért más helyzet, mint egyetlen randi egy random emberrel.
2021. jún. 27. 11:14
 42/52 Ruby04 ***** válasza:
100%

Sztem inkorrekt voltál. Megmondhattad volna neki, h csak qrni akarsz. Ő alappal bízott benned.

Amúgy jobb, h most derült ki.

Meg ha államvizsgázott, valószínűleg értelmiségi lesz. Nálam a “behisztizni” válóok, ilyen szó tudniillik nincs.

2021. jún. 28. 08:33
 43/52 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, hogy csak dugni akarnék. Csak nem tudom, valahogy szíven ütött, amit csaj írt. Hogy szemét vagyok vagyok, mert most olyan érzése van, hogy azt vártam el, hogy engem helyezzen előtérbe a vizsgája helyett és ezért egy önző, hazug fasz vagyok. Pedig én őszinte embernek tartom magam, most az miért gáz, hogy közbe én mással is randiztam?
2021. júl. 4. 06:10
 44/52 Ruby04 ***** válasza:
0%

Off: neked miért engedi át a “fasz” szót, amikor nekem egy szimpla qvát sem? Több SZJA-t fizetsz?

Amúgy ez kinek a lapja? A Wikipédia meg a nagy adatbázisok állandóan rinyálnak, h nincs elég tárhely, itt meg reklám sincs, rinya sincs, az ország, mint a templom egere. Nem a Lölőék tesztelik, ki hogy vélekedik?

Nyilván alapvetően az olyanokra utaznak, mint én, intravénás használók, ellenzékiek, melegjogi harcosok, stb.

Az olyan problémák, mint a tiéd, az ilyen 12-egy-tucat kérdések, h “megcsaltam a páromat, mert az osztálytársnőm bugyiját szorongattam masztizás közben. Ez gáz?” objektíve senkit nem érdekel.

Kiteregeted a privát ügyedet, amit képtelen vagy kezelni.

2021. júl. 4. 07:52
 45/52 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is értem ezt az egészet. Megtetszik neked valaki, jó vele, volt 2 randi is, egy hetet kellett volna várnod rá, megígéred, hogy megvarod, de már ennyi nem megy?! Akkor mégis miről beszélünk? Igen, ez enyhén szólva szemétség volt. Ha 2 napig nem ér rá valaki, már ugrok a következőre, akkor is ha az előzővel minden klappolt? Mi történik ebben a világban? Miért ígérted meg neki, hogy megvarod, ha eszed ágában sem volt? Ezek után miért neked áll feljebb?
2021. júl. 4. 08:10
 46/52 Ruby04 ***** válasza:
24%

Nem tudom. Minek ez az egész? Felszedted vagy sem, nem izgat senkit.

Igazából miért élünk? Megszületünk, megalázó iskolákba járunk, csajozunk és/vagy iszunk/drogozunk, egyetemre járunk, elmegyünk valami szr, lélekölő munkahelyre, elbszunk egy házasságot vagy kettőt, a gyerekek kirepülnek, minden fájni kezd, test, lélek. Érdemes ezt az egészet végigcsinálni? Nem mondom, h legyen mki öngyilkos, mert az bűncselekmény, de hogy sok értelme nincs, az hótt sicher.

Én életunt vagyok, és jelenleg xrok az egészre.

2021. júl. 4. 22:46
 47/52 Ruby04 ***** válasza:
#45 Persze, h neki. A csajnak nem tud feljebb állni. 😂
2021. júl. 5. 09:17
 48/52 anonim ***** válasza:

Ruby04, bár töröltek jópár választ, még mindig azt gondolom, hogy az uzis-magadatkinyírós monológ után borzasztóan irónikus, hogy még mindig jogosultnak érzed magad arra, hogy bárkit is kritizálj.

A kérdező problémája még mindig érdekesebb a te szerotoninhiany által indukált agymenésednél.

Jobbulást kívánok, ha meg a kötözködés kedvéért vitázol ilyen mentális állapotban akkor saját magaddal cseszel ki.

2021. júl. 5. 20:37
 49/52 Ruby04 ***** válasza:
0%

#49 Ez részben igaz, másrészt vegyük már észre, h ez egy 12 egy tucat kérdés, egyáltalán nem érdekel.

Nem akarok trollkodni, de most komolyan, téged érdekel, h Joachim von Niemand a tinderes nőjével mit csinál? Nincs szerotonin hiányom, drogbeteg vagyok, az elmúlt havi három nő után már nem érdekel egyik sem. Max. a fekete nők.

2021. júl. 6. 19:46
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az gáz, hogy még a női lélekhez nem értesz és ehhez nagyon sok tanulásra lesz még szükséged. Az első lány reakcióiból már látni kellett volna, hogy a vizsga után komoly dolgok is történhetnek. Sőt! Figyelmességed akkor lett volna a lány részéről igazán megindító, ha néha-néha ráírsz vagy felhívod és bíztatod. Nem kell órákat cseverészni, elég pár perc. Neki kis kikapcsolódás és főleg a tudat, hogy vársz rá. A második lány esetében a több idő nem jelenthet semmit. Sajnos, egyszerűen buta voltál, mert nem értesz a nőkhöz és fogalmad sincs, mi zajlik egy nőben, ha tetszik neki valaki. Talán majd sok-sok év múlva megtanulod a saját károdon, ha viszonzásul ugyanezt kapod!
2021. júl. 28. 00:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!