Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek kinek van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza? Tényleg gerinctelen módon viselkedtem?

Figyelt kérdés

Nagyon helyes csajszi, tinderen ismertem meg. Kétszer randiztunk, mindkettő szuper volt. Nagyon tetszik külsőre is, okos meg van humora. Órákig el tudunk dumálni, mindennap beszélünk. Viszont most államvizsgázott, nagyon készült és síkideg volt miatta. Így egy hétig nem találkoztunk a 2. randi után.

Én ezt megértettem, elfogadtam, de közbe találkoztam egy másik csajjal. És ő jobban ráér, mindennap tudtunk találkozni. Szóval megírtam a csajnak, hogy gratula a sikeres vizsgájához, de hogy én közbe találtam vki mást. Erre behisztizett hogy mekkora szemét vagyok, mert ő azt hitte hogy most hogy levizsgázott többet tudnánk talizni és hogy ezt megértem hogy neki most tanulnia kellett és nem keresek mellette mást. Szerintetek?

2021. jún. 8. 17:13
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
20%
Nyugi nagyon korrekt voltál. Mondom ezt nőként.
2021. jún. 9. 07:12
 22/52 A kérdező kommentje:
Miért rontottam ezzel a válasszal? Komolyan nem értem. Most akkor 1-2 hétig nem randizhatnék mással csak vele?
2021. jún. 9. 07:24
 23/52 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, TE kérdezted hogy kinek van igaza és a nagy többség azt állapította meg hogy NEM neked. Ki írtal egy kérdést. Akkor minek vagy felháborodva?

Szerintem hülyeség volt. Millió olyan helyzet lehet egy életben és egy kapcsoaltban ahol heteket vagy akár hónapokat nem találkozol a másikkal megis sokan kibírják. Te 1 v 2 hetet nem voltal képes várni arra a lányra aki állitásod szerint nagyon tetszik.

Nem az idő mennyisége fogja meghazározni hogy egy kapcsolat merre haladhat.

Teljesen érthető hogy államvizsga miatz nem veled találkozik és pihenni is akar.

Értelmes, felnőtt ember megérti.

Te 2 hetet nem bírtál ki.

Velem is volt hasonló, online beszelgettünk találkozni akart a srác. Tele voltam zh-kkal egyszerűen hajat mosni alig volt időm, nemhogy másra:D

Javasoltam a srácnak a következő hetet, erre kiakadt hogy én nem szakítok időt RÁ.

Nem egymást kerestük, nem is lett találkozó.

A lényeg hogy szerintem, ha nekem nagyon tetszik valaki, akivel tudom hogy mindenképp szeretnék találkozni, akkor ha úgy erzem hogy amúgy minden jól megy, azt az 1-2 hetet kibírom és úgy fogom fel hogy megéri várni.

2021. jún. 9. 09:45
 24/52 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem gáz. (És igen, mindkét nemtől gáz az ilyesmi.)

Nem értem, ha nem bírsz egy hetet várni, akkor miért nem mondtad már az elején, hogy ez nem pálya és neked így nem működik? Vagy titkolta hogy tanul és vizsgázni fog?

Mindenesetre nem veszített sokat.

2021. jún. 9. 14:51
 25/52 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk belegondolva én örülnék, hogy még a kapcsolat előtt kiderül ez. Rossz lenne kapcsolat, akár már együttélés alatt szembesülni vele hogy ha 1-2 hétig nem jön össze valami, akkor mást keres a pasi. Örülnék hogy időben kiderült és nem pazaroltam rá időt.
2021. jún. 9. 14:53
 26/52 anonim ***** válasza:
84%

Te se államvizsgáztál túl sokat életedben...

Amúgy aki itt rosszul járt, az egyedül te vagy, nem a csaj.

2021. jún. 9. 18:28
 27/52 A kérdező kommentje:
Én nem háborodtam fel, csak amúgy komolyan nem értem ezt az egészet. Vártam rá, csak közben találkoztam mással is aki jobban megfogott. Ennyi a történet. Most ezért tényleg nem értem miért én vagyok a szemét. Nem fogadtam neki örök hűséget, nem volt még a barátnőm se. Akkor ezen mit kell így kiakadni?
2021. jún. 9. 21:23
 28/52 anonim ***** válasza:
25%
Ez a lényeg Kérdező, amit most utoljára írtál. Jött valaki aki jobban megfogott! Semmi rosszat nem követtél el. Én sem értem az itteni kiakadós válaszokat.
2021. jún. 9. 21:54
 29/52 anonim ***** válasza:
75%

Én meg azt nem értem, hogy hogy lehet olyannal ismerkedni aki olyan szinten nem érdekel, nem tetszik és nem vált ki belőled semmit, hogy egyetlen hetet nem bírsz ki más nélkül. Ha ennyire unalmas, semleges (vagy taszító) az első csaj, akkor eleve miért kellett erőltetni? :D

2021. jún. 10. 10:46
 30/52 A kérdező kommentje:
Hogy lett volna már taszító? Nagyon is vonzó a csaj, ezt leírtam már párszor. Tényleg jól néz ki, jó alakja van, kedves mosolya. Értelmes is, órákig el lehet vele dumálni, nagyon sok mindenről azonosan gondolkodunk. Szóval abszolút ideális, nincs vele gond. De ez hogy ennyire elfoglalt legyen, ne tudjon rám időt szakítani...
2021. jún. 10. 12:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!