Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? Tényleg gerinctelen módon
viselkedtem?
Figyelt kérdés
Nagyon helyes csajszi, tinderen ismertem meg. Kétszer randiztunk, mindkettő szuper volt. Nagyon tetszik külsőre is, okos meg van humora. Órákig el tudunk dumálni, mindennap beszélünk. Viszont most államvizsgázott, nagyon készült és síkideg volt miatta. Így egy hétig nem találkoztunk a 2. randi után.
Én ezt megértettem, elfogadtam, de közbe találkoztam egy másik csajjal. És ő jobban ráér, mindennap tudtunk találkozni. Szóval megírtam a csajnak, hogy gratula a sikeres vizsgájához, de hogy én közbe találtam vki mást. Erre behisztizett hogy mekkora szemét vagyok, mert ő azt hitte hogy most hogy levizsgázott többet tudnánk talizni és hogy ezt megértem hogy neki most tanulnia kellett és nem keresek mellette mást. Szerintetek?
2021. jún. 8. 17:13
A kérdező szavazást indított:
A csajnak van igaza, kicsit szemét húzás volt ez
Nekem van igazam, még nem köteleztük el magunkat, szóval minek ez a hiszti
Semmivel nem gázabb mint amikor egy nő csinálja ugyanezt.
2021. jún. 8. 17:15
2/52 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen nexusban voltatok.
Ha 1. és/vagy 2. randin volt csók, meg már terveztek előre hogy mi hogy lesz, örültetek egymásnak, akkor gáz, mivel mégha nem is volt kimondva, de épült valami köztetek.
Ha viszont nem történt semmi, csak találkoztatok, program volt, jól éreztétek magatokat, de amúgy a programon kívül több nem történt köztetek, akkor nem annyira gáz.
2021. jún. 8. 17:24
3/52 anonim válasza:
Nem mindegy? Gyakorlatilag dobtad őt. Végső soron nem álltattad, mert mivel nem ért rá, továbbléptél és ezt el is mondtad. Azt viszont ne várd, hogy majd talonban akar maradni neked.
2021. jún. 8. 17:29
4/52 anonim válasza:
Nem vall túl cizellált gondolkodásra az, hogy szabadidő alapján választasz barátnőt, ebből én arra tudok következtetni, hogy csak időtöltésre akarsz csajt, nem a személyiségük tetszik. Ő ezt szemétségnek interpretálta, pedig jobban jár így, hogy már most dobtad, csak ne lepődj meg a reakcióján.
2021. jún. 8. 17:44
5/52 moozygoo válasza:
Leleszek pontozva, de szerintem korrekt hogy elmondtad itt a vége van neked már más.
2021. jún. 8. 18:01
6/52 anonim válasza:
Nagyon tetszik, mégsem bírtál várni 1 hetet amíg levizsgázik... Hát, te nem érdemled meg ezt a csajt.
2021. jún. 8. 18:05
7/52 A kérdező kommentje:
Nem volt csók. Amit utólag bánok is, mert nagyon bejön a csaj. Csak nem akartam elkapkodni.
Nem szabadidő alapján választok barátnőt. Egyszerűen ezzel a másik csajjal mindennap tudok találkozni, így már most épül, fordul komolyra a dolog.
Oké, az elsőnek meg mondtam hogy nem gond hogy tanul, hát nyilván megértem hogy most az a fontos. De attól most nem tudom mit várt, hogy mással nem is találkozhatok akkor?
2021. jún. 8. 18:07
8/52 anonim válasza:
Nézd, vannak monogám típusú emberek, ők azok, akik várnának rád, nem randiznának mással, nyilván nekik rosszul esik ez. Az a rossz benne, hogy pár ilyen rossz tapasztalat után már ők is szívatni fogják a másik nemet, merthogy midig ezt kapták. Ördögi kör ez. Egymást teszitek tönkre, rángatjátok le a normális színvonal alá. De mindegy is, ilyen távlatokban úgysem tudsz gondolkodni. Sok boldogságot az új nőddel.
2021. jún. 8. 18:34
9/52 anonim válasza:
Hát, nem tudom ezt így eldönteni, mert nem tudom mit mondtál a csajnak. Ha bármilyen formában mondtad neki, hogy ő neked a nagyő, lehoznád a csillagokat stbstbstb, akkor ez most nyilván arcvesztés és ganyé vagy. Ha csak ilyen vállvonogatósan, majd meglátjukosan ismerkedtetek mindkét részről, ahol egyikőtöknél sem volt prioritás a kapcsolat építése, akkor nem csináltál semmi rosszat.
2021. jún. 8. 18:42
10/52 anonim válasza:
Igen, tényleg. Már volt pár randi és minden jól alakult, te meg azt mondtad, hogy nem gond az az egy hét, szóval jogosan gondolta, hogy onnan fogjátok folytatni, ahol abbahagytátok. Alakuló kapcsolatnál már nem szokás másokkal is ismerkedni. Ha neked ez az 1 hét ennyire sok, rögtön tisztáznod kellett volna, hogy te ezalatt randiznál mással is. Nem hiszti, ha ez utólag nem tetszett neki, szemétség volt tőled. Ha tényleg annyira jó volt minden és ennyire tetszett, nem is értem, hogy miért nem tudtál várni rá néhány napot.. Mindegy, lehet jobban is járt így, majd talál olyat, aki jobban megbecsüli és nem cseréli le ilyen apóság miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!