Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek mit szeretne vagy mit gondoltok miért ilyen?
Van egy srác lassan több, mint 2 és fél éve beszélünk...de csak csetelünk. És igazából csak érdekel, hogy srácok ti mit gondoltok. Tehát nagyon jól eldumálunk, többször flörtöl velem ha beszélünk meg például gyakorta megesett már, hogy ha ivott a haverjaival leírta mennyire kedvel és jó lenne találkozni. Sokszor írogat meg ha nem írok vissza akkor is keres. Azt mondta nem vagyunk barátok, ne rakjam barátzónába, de nem tudom mit akar. Folyton hangoztatta, hogy az utóbbi időben egy lány sem kötötte le max pár napig, de én valamiért igen. Nem tudom most ő ezzel mit akar. Vagy csak elszórakozik velem és ennyi?
Csak érdekel ti mit gondoltok erről.

2,5 évig? Semmit nem akar tőled, csak időtöltés vagy. Rég találkoztatok volna, ha csak szexet is akart volna, nemhogy bármi mást.
Nyugodtan barátzónában kezelheted, vagy még azt sem..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!