Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha csunyák a fogaim társkeresés szempontjából?
Sajnos elég fiatalon romlásnak indultak a fogaim, utána teli tömték amalgán tömésekkel és még dohányzok is.
Így elég sárgák a fogaim, vannak még amalgán tömések a számba- párat lecseréltettem - azok jók, de messziről olyan mintha rohadnának, pedig próbáltam javítani a szájhigéniámon, de olyan érzésem van mint halottnak a csók.
Eddig nem volt probléma az ismerkedéssel, csak most lett vége egy hosszabb kapcsolatomnak. Őt nem zavarta, de másoknál ez mennyire befolyásoló tényező? Vagy csak ne mosolyogjak?
25/f

Sok embernek van amalgán tömése, nem lesz attól senki igénytelen.
A sárga fogakon segít egy fogfehérítés, persze ha nem túl érzékeny.

Sajnos a fogfehérítéshez érzékenyek a fogaim - kálcium hiányos is voltam - illetve kiidegeltek a felső fogsoromból 5-öt bal 2-3-4-5-6ost, ami emiatt kezdi elveszteni a színét. (egy ciszta volt az arcüregembe, amibe beleértek a gyökerek, így műtét miatt kellett idegelni)
Itt csak az segítene, ha kihúzatnám az összeset és implantátum vagy protkót kapnék, az meg alapjáraton drága és 25 évesen azt is korainak érzem - mm a műfogsort, implantátum lehet hogy lesz, de nem kapásból 6-7 fogra.

Mondanék valami bíztatót, de sajnos ha őszinte vagyok a fogaknak részemről nagy szerepe van. Ha egy nőnek valami hiba van a fogsorában akkor maga az a szerethető érzés is eltünik. Nincs vele bajom, csak nem akarok tőle semmit.
Valahogy mindenképpen old meg a helyzetet, ha nem is most majd idővel. 25 éves vagy még fiatal. Az igazi élet 30 éves korban indul be. Addigra old meg a problémát és csöppenj az életbe. ^^
23/f

Ha a fogaid nincsenek rendben akkor az azt jelenti, hogy az életed sincs rendben.
Ha anyagilag azon a szinten vagy, hogy alap szinten tudsz tartalékolni + valamennyire igényes vagy, akkor megcsináltatod a fogaidat.

Amalgám lesz az a szó, amit kerestek :)
Nekem fogzománc dysplasia-m van, nem rohad, csak esztétikailag szarul néz ki. A nőknek nem nagyon tetszik, holott egészségesek a fogaim.
37F incel

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!