Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnál a másik félre ebben az esetben?
Pár randink volt már. Nem minden héten.
A Tinder-aktivitásából ítélve másokkal is randizik. De rendszeresen folytatjuk. Még nem mondtuk ki, hogy párkapcsolat.
Nekem ő lenne a nagy kedvenc.
Viszont szarul esik, hogy még mindig nem biztos bennem. :(
Az összebújás, ölelkezés, csókolózás, kis orál oda-vissza megvolt.
Kézenfogva is sétálunk ha együtt vagyunk.
Mit tegyek?
Max mennyi időt adnál még neki?
Én mondtam neki, hogy mással is találkozom, de ő tagadja.
De ezt beleírtam fentre: mondtam már neki nyíltan hogy mással is találkozom.
De azt, hogy ő is találkozgat letagadta...
Ha ő a nagy kedvenc, miért találkizgatsz mással? Honnan tudná, hogy monogámiát akarsz és vele ha előállsz azzal hogy mással is találkozgatsz? Elöbb magadba kéne nézni. Pont az a bajod hogy nem tudsz vele összejönni mert másdal találkozgatsz. Erre elmondod neki ugyanezt magadról.
Egyébként azt meg sosem tudjatod biztisra hogy ő mit csinál, talán sejtheted.
Neked esik szarul, mikor te randizol mással és ezt kozlid is?
De a legjobb, hogy még csodálkozol is, hogy nem biztos benned. 😅😅😅😸
Miért kell kiforgatni a másik szavait állandóan?
Legalább kérdeznél ha nem érted mielőtt magyarázol...
Azért randiztam mással mert hetekre eltűnt válaszadás nélkül. És amikor visszatért akkor elmondtam neki, hogy örülök, hogy folytatjuk. Mert bár mással is randiztam, de az nem ért fel hozzá és ővele szeretném folytatni.
Ez szerintem korrekt így. Mert azt hittem többet már nem fog válasholni az üzeneteimre.
Erre viszont ő csak annyit mondott, hogy "csakúgy" eltűnt egy hónapra mert elfoglalt lett. És nem randizott mással.
Viszont mindennap aktív volt a társkereső fiókja addig is.
Ami szerintem gyanús, ha "elfoglalt" valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!