Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam meg a csajnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a csajnak?

Figyelt kérdés

Van egy csajom akinek az apja rendőr (zsernyák) és meg szeretném mondani neki hogy UTÁLOM a zsernyákokat.

Szerintetek hogy mondjam el neki? Ti mit tennétek ebben a helyzetben/mit mondanátok?

2010. aug. 24. 21:32
1 2
 11/19 Funktasztikus ***** válasza:
kedves kérdezö..:) mikor beléptem ide akkorát röhögtem ezen a kérdésenXDXDfelviditottad az estémXD
2010. aug. 24. 21:52
 12/19 kkzz ***** válasza:
Szerencsétlen nyomorék, a magadfajták miatt tart itt ez az ország, ahol. Utálod a rendőröket, mi? Komolyan mondom kívánom, hogy egyszer legyen szükséged rájuk igazán.kkor mondd csak el nyugodtan, de mégis mit vársz?
2010. aug. 24. 22:02
 13/19 anonim ***** válasza:

SEHOGY. Nem kell mindenkit szeretni, de azt sem kell hirdetni egy olyan lánynak, akinek rendőr az apja, hogy te utálod a rendőröket.

Egyébként picit belegondolhatnál, hogy mi lenne akkor egy országgal, ha senki nem akarna rendőrnek menni?

Mindenütt ott vannak? Ja. Ez a dolguk.

Egyébként pedig gondolod, hogy mondjuk jókedvükből figyelik a gyorshajtókat? Ez a munkájuk. És ha nem figyelnék, még több súlyos baleset lenne.

2010. aug. 24. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:

22:11

igen, minden egyes eldobott cigicsikkért bírságokat szednek be, de amikor életet kell menteni, akkor majd hogy nem a képedbe röhögnek.

2010. aug. 24. 22:20
 15/19 kkzz ***** válasza:
Hát szedjenek is bírságot minden egyes eldobott cigarettáért! Nagyon helyes.
2010. aug. 24. 22:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Féken tartják a cigányokat. Itt Debrecenben már teli volt velük a Nagyállomás és a Piac utca, de hogy néhány éve el kezdtek itt komolyabban járőrözni, lekoptak innen. Nagyon jó, hogy vannak rendőrök, sokkal több kéne. Tartsd be a szabályokat és nem lesz bajod velük neked sem.
2010. aug. 25. 01:06
 17/19 anonim válasza:
Én is rendör vagyok és a lányom barátja elmondta hogy nem nagyon kedveli a rendöröket de azt is mondta hogy nem velem van baja hanem ugy álltalában aztán amikor elkaptam 150 nél és elengedtem azota nincs baja a rendörökkel:D
2010. aug. 25. 11:18
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy csak a törökszentmiklósi rendőrökkel van ez amit mondok. Gusztustalanok.

kettővel feljebb: oké, felőlem szedjenek, de csak miután elvégezték a rendes munkájukat is. Nemrég 7-8 cigány erőszakolt majdnem halálra egy 15 éves lányt itt, személyleírást is adott, és szerintetek elkezdtek nyomozni? NEM! Leszarták az egészet, lekoptatták egy nevetséges indokkal. Tegnap meg három cigány ment kivilágítatlanul este biciklivel, mindnek egy gyerek kapaszkodott a hátán, és a kormányon is ült egy, ráadásul szlalomozva ment mind. A rendőrök ELMENTEK MELLETTÜK és mellettem álltak meg, hogy nem vagyok kivilágítva. Ezért üvölteni kezdtem velük ahogy csaka torkom bírta, 5ezernél többel nem volt pofájukl lehúzni.

Gondolom a kérdezőnek is hasonló gondja van velük, amit 100%ig meg is értek.

2010. aug. 25. 11:28
 19/19 A kérdező kommentje:

11:28

hasonló

nekem és egy pár embernek ellopták a bringáját, kihívták a rendőrőket és azt mondják hogy nem érdekli őket és hogy mennyünk és vegyünk újakat.

2010. aug. 25. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!