Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lassan 2 hete egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 2 hete egy férfi ismerősömet megkérdeztem, mi lenne ha találkoznánk valamikor "úgy". A pünkösdi hosszú hétvége nem volt jó neki, a következő hétvégét mondta azaz a mostanit. Várjak a válaszára?

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Nem akarok írni neki hogy akkor most lesz-e valami, nem akarok nyomulósnak tűnni. Remélem nem felejtette el, azóta néhányszor összefutottunk, de nem aktualizálta a dolgot.
2021. máj. 28. 14:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Bocsi, igazad van :) Így akkor mit tegyek?
2021. máj. 28. 16:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat, ha volt nezetelteres, lehet, hogy maradt benne tuske. Vagy azota alakult neki valami. Ezt csak tole tudod meg. Szerintem te mar kezdemenyeztel, majd jelentkezik, ha akar.
2021. máj. 28. 16:06
 13/21 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy nehogy én fussak már utána. Elég közel lakunk egymáshoz, 2 perc és átugrok hozzá. Amikor összejártunk, akkor is 1-2 órával előtte szólt.
2021. máj. 28. 16:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt sem mondanam, hogy "balfax", mert azert ahhoz elegge tokos, hogy igy ugrasszon valakit, ha kanos. :D
2021. máj. 28. 16:16
 15/21 A kérdező kommentje:
Én a határozott férfiakat szeretem, akik akár már ma aktualizálnák, hogy na szombaton xy-kor vagy vasárnap xy-kor lenne jó neked? Ne itt filózzak rajta, hogy na mi van, mi lesz.
2021. máj. 28. 16:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfi nem felejti el, ha meg akar szúrni valakit. Nem akar szexet.

De lehet, hogy csak most nem akar. Majd ha kanos lesz, dob egy üzit, hogy 20 perced van. Te meg ugrasz. Elvégre ezt szereted.

2021. máj. 28. 17:05
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
De hát ő határozott. Határozottan tudja, hogy ő irányít, te meg úgyis ugrasz. Az nem számít, hogy te mit akarsz.
2021. máj. 28. 17:43
 18/21 A kérdező kommentje:
Szerintem tart kicsit tőlem, mert tudnám égetni néhány dologgal. Én azt érzem nem lesz semmi :)
2021. máj. 28. 18:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Akkor most figyelj jól!

Az apád lehetne. Semmi komolyat nem akar, csak egy kis élvezetet, azt is csak akkor, amikor neki jó. Tudod, hogy miért? Azért, mert te vagy a csinos, fiatal balek, akinek csak csettinteni kell. Meg száz százalék, hogy otthon van, aki mossa a sz... ros gatyáit. Nem fél tőled, hanem te vagy a játékbaba, és az nem jön be neki, amikor te szeretnél irányítani.

Remélem, érzed a soraimból, hogy volt szerencsém ebbe a sz.. rba lépni. Neked javaslom, hogy szedj magadra kis önbecsülést. Én is azóta vagyok jobban, mióta az a vénember nem tud manipulálni. Persze mindig akad helyettem más. Ez ilyen...

2021. máj. 28. 21:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem is a felesége akarok lenni, csak szexkapcsolat van köztünk. Biztos nincs otthon senkije, ebben biztos vagyok, 5 lépésnyire lakok tőle. Abból mondjuk tényleg elegem van amit csinál, több igényem lenne a szexre. Ha most a hétvégén nem fog keresni, hagyom a francba, mert már tényleg unom ezt. Sajnálnám, mert elég jó volt vele, de ennyit nem ér.
2021. máj. 29. 06:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!