Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 2 hete egy férfi ismerősömet megkérdeztem, mi lenne ha találkoznánk valamikor "úgy". A pünkösdi hosszú hétvége nem volt jó neki, a következő hétvégét mondta azaz a mostanit. Várjak a válaszára?
Egy férfi nem felejti el, ha meg akar szúrni valakit. Nem akar szexet.
De lehet, hogy csak most nem akar. Majd ha kanos lesz, dob egy üzit, hogy 20 perced van. Te meg ugrasz. Elvégre ezt szereted.
Akkor most figyelj jól!
Az apád lehetne. Semmi komolyat nem akar, csak egy kis élvezetet, azt is csak akkor, amikor neki jó. Tudod, hogy miért? Azért, mert te vagy a csinos, fiatal balek, akinek csak csettinteni kell. Meg száz százalék, hogy otthon van, aki mossa a sz... ros gatyáit. Nem fél tőled, hanem te vagy a játékbaba, és az nem jön be neki, amikor te szeretnél irányítani.
Remélem, érzed a soraimból, hogy volt szerencsém ebbe a sz.. rba lépni. Neked javaslom, hogy szedj magadra kis önbecsülést. Én is azóta vagyok jobban, mióta az a vénember nem tud manipulálni. Persze mindig akad helyettem más. Ez ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!