Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak ti örülnétek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti örülnétek ha a szép lányotok is ekkora korküvel egy ilyesmi férfihoz ment volna hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Értem én, hogy hát jó 50 évesen egy 21 éves lányt dugni, na meg az el is köteleződik mellette, na de mire a nő 40 lesz, a férfi már 70 és talán nem is él. 60 felé a teste is nagyon öreg lesz és a nő még csak 30. számomra nem kérdés hogy itt egyedül a férfi járt jól a nő meg ostoba. kinek fog 30 évesen kelleni 2 gyerekkkel, ha lehetett volna egy korban hozzáillő is, mert nem csúnya csaj. Ráadásul nem is egy andy vajna, hogy bebiztosítsa magát egy életre. Örülnétek egy ilyen vejnek?

2021. máj. 25. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem teljesen mindegy, hogy ki örül és ki nem, mivel 21 évesen már felnőtt nőről beszélgetünk, az ő döntése, neki kell együtt élnie a választottjával és gyerekeket is ő vállalt vele.

Öcsémnek is volt 23 évvel idősebb nője, soha egyetlen szót nem szóltam neki arról, hogy miért egy ennyivel idősebb nővel állt össze. Még ha nem is tetszett a dolog, ki vagyok én, hogy beleszóljak az életébe? Csalódott már korabeli lányokban is, akkor hogyan állná meg a helyét egy olyan szöveg, hogy "mi lesz 20 év múlva?"

2021. máj. 25. 12:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

26 voltam mikor összejöttünk az akkori párommal aki akkor 49 volt.

Jó képű, foci edző, egy igazi férfi.

Soha senki nem szólt egy rossz szót sem ránk.

Tudták, hogy elég érett vagyok hozzá, ő megbecsült engem, építkeztünk, dolgoztunk. Nincs ezzel semmi probléma szerintem.

Mindenki el tudja dönteni mi a jó neki.

2021. máj. 25. 12:29
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Az onismeret nem divat. Szulokent nekem az a feladatom, hogy a gyerekeket a leheto legmagasabb szintre jutassam a felnott elete elott, akkor nem kavirnyaszik majd ossze vissza es jobb, felelos donteseket tud hozni. Nekem ott mar nincs dolgom. Orulni nyilvan nem fogok orulni neki, de en csak egyetlen ember sorsaert felelek, az enyemert. Mindenki mas ugy bssza el, ahogy tudja es akarja. Velemenyem van, keretlenul nem adom, ha tanacsot ker megkapja. Az okos ember sokat kerdez. A hulyek szoktak mindent tudni.
2021. máj. 25. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Párom bátyja 48 éves, a barátnője pont a fele. 4 éve vannak együtt és most volt az esküvőjük, építik a közös házat. Olyan harmónia van köztük, hogy sok egykorú pár megirigyelné. Egyébként közös vállalkozásuk van, amibe a volt feleség is besegít néha, mert jóban maradtak. Sokaknak ez nagyon fura, mi megszoktuk és szeretjük őket úgy, ahogyan vannak.
2021. máj. 25. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"mire a nő 40 lesz, a férfi már 70 és talán nem is él"

Nem mintha a hasonló korú párok házasságai ne végződnének minimum 50%-ban válással. Tehát ez nem érv, hogy mi lesz majd 20-30 év múlva, mert a legtöbb egykorú pár sincs már együtt 20-30 év múlva.

"kinek fog 30 évesen kelleni 2 gyerekkkel"

Ő egy csinos nő. Hidd el, 30 évesen 2 gyerekkel is sorban állnának előtte férfiak és nem csak szexre.

2021. máj. 25. 12:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem örülnék, de tudnék olyat mondani a hazai művész (nem, nem a celebek közül) és tudós világból többet is akinek viszont bármikor örültem volna, pedig akár 30-40 korkülönbséggel választottak feleséget. A feleségeiknek nyugodt, jó életük lett, segítették őket akár karrierben vagy abban, hogy csak családanyává válhassanak.
2021. máj. 25. 12:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ráadásul nem is egy andy vajna, hogy bebiztosítsa magát egy életre"

Ja, nem milliárdja, csak mondjuk minimum sok-sok tízmilliója van. Biztos nehéz élete lesz...

(Nyilván attól még kell majd dolgoznia az életben, mert nem milliárdjai vannak, de emiatt ne sajnáljuk már)

2021. máj. 25. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:

"60 felé a teste is nagyon öreg lesz és a nő még csak 30. "

Már most is öreg. A feje meg egyenesen borzalmas a pasasnak. De ha a csajnak ez jön be, az ellen semmit sem lehet tenni.

2021. máj. 25. 13:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Mire a nő 40 lesz... Az 20 év. Ha tényleg szeretik egymást, akkor még 20 évet leélhetnek együtt.

Ha azt látnám, hogy a gyerekemet boldoggá teszi, engem nem érdekelne, hogy mekkora a korkülönbség.

40 évesen meg még simán találhat magának másik párt, abban a korosztályban már a férfiaknak is van gyerekük, tehát az akkor már nem akadály. Egyébként is min 20 évesek lesznek addigra, gyakorlatilag felnőttek.

2021. máj. 25. 13:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Mivel nálunk családi hagyomány volt hosszú időn át, hogy a gyerekkel tartatta el magát a szülő, egy ilyen vőjelölt még bele is illene a képbe.

Sőt, mennyivel jobban jártam volna, ha tanulás meg karrierépítés helyett lébecolok munkanélküliként meg semmittevős alulfizetett munkakörökben, minden hónapban minden pénzem elköltöm, személyi kölcsönöket veszek fel és amikor bedőlök, akkor megyek kuncsorogni Cooky bácsihoz, hogy ha már így bekerült a családba, akkor igazán segíthetne #bociszemek

2021. máj. 25. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!