Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hova érdemes vinni egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova érdemes vinni egy lányt randizni?

Figyelt kérdés
Ferfiak/fiuk, ti hova szoktatok vinni a lanyt algalaban? Lányok, titeket jova szoktak altalaban vinni? Mi az a randi hel, szin ami nagyon kiabrandit, pl mekizes, mert mar nem 15 evesek vagytok. Mi az a randi, ahova 20 egy pár evesen erdemes vinni egy lanyt?

2021. máj. 25. 01:47
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Beszéljétek meg. Totál kiábrándító, ha akivel randizom, egy fórumon akarja ezt megtervezni, nem pedig velem.
2021. máj. 25. 01:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Osztom az #1-es véleményét, először azt tudd meg hogy mit szeret a lány, hova szeret járni, mik a hobbijai stb. Utána tisztázd magadban hogy mi a randival a célod, ismerkedés, beszélgetés - mert ez esetben egy cuki, teázó, borbár, étterem stb. Azt is hogy mennyi időt tudtok rászánni a találkozóra meg hogy mit szeretnél elérni a randin, hogy akarod lenyűgözni a szíved választottját.
2021. máj. 25. 02:12
 3/10 anonim ***** válasza:
55%
Vadaspark + cukrászda/étterem + lőtér. 10/8 esetben nyerő.
2021. máj. 25. 04:43
 4/10 anonim ***** válasza:
A privátra: https://www.youtube.com/watch?v=GlS-yOZdh2A A végén az arca! :)
2021. máj. 25. 05:12
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Vadaspark és lőtér? Szóval először megnézitek az állatokat amiket utána kinyírtok? És még azt mondják, hogy kiveszett a romantika a férfiakból.
2021. máj. 25. 06:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Beültünk egy italra, koktélra, parkban séta, fagyizás, gyros, viszont minden esetben megbeszéltük, tudtam mihez van kedve és úgy választottam helyszínt.
2021. máj. 25. 07:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Séta a Bazilikában és körülötte.
2021. máj. 25. 07:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

5-os, nem vadaszatrol volt szo, hanem loterrol, te agyalagyult!

Loteren nincsenek allatok, hanem kulonbozo meretu celtablak, amiknek a kozepebe kell beletalalni kulonbozo tavolsagbol...

2021. máj. 25. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a parkban séta+kaja kombó a nyerő😊

(nem étteremre kell gondolni elég egy fagyi vagy egy "mekizős" beülés is(bár én BK-es vagyok))

2021. máj. 25. 08:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem elsore teljesen eleg egy seta is valami normalisabb helyen. az kevesbe feszengos, mint egymassal szemben ucsorogni valahol, illetve elsore boven eleg par ora is, hogy meglasd, egyaltalan erdeklitek-e egymast eloben is.

en szemely szerint nem szeretem ismerkdesi fazis alatt a draga, elegans ettermeket, mert az feszengos tud lenni es olyan erzesem lesz, mintha valami allasinterjun lennek.

DE ne vigyen mekibe meg valami legalja, igenytelen kesdobalos kocsmaba sem. van egy csomo igenyesebb, hangulatos bar vagy kezmuves sorozo vagy cuki kavezo, en az ilyen helyeket preferalom, de ez EN vagyok. ha pl. a te kiszemelted utalja a sort, ertelemszeruen ne vidd kezmuves sorozobe. vess fel neki egy-ket otletet, hogy melyik tetszik neki.

2021. máj. 25. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!