Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből a szövegből mire következtettek? Milyen ez a pasas? Meg most mi ez a szöveg, hogy nem kell nekem? Eddig az volt a probléma, hogy ismerkedni próbáltam vele, miután kezdeményezett nálam, de folyton kedvetlen volt és támadó, most meg rám ír így ?
Figyelt kérdés
Ő:Életem szerelme szia 😘😍❤️💋
Én:Te most miről beszélsz?Milyen életed szerelme? 😂 Na megnyugodtál már? Nagyon rossz hangulatban voltál múltkor. Remélem már jobb kedved van.
Ő:Nem adtál puncit. Ez azért volt.
Én:Én nem ezért vagyok itt 🙂Nekem csak egyvalaki kell és az komolyan ❤️
Ő:én nem kellek neked jól van
2021. máj. 21. 20:56
11/11 anonim válasza:
"én nem kellek neked jól van"
A legjobb szöveg.
Ha tudja, hogy tetszik neked, akkor ezzel próbál érzelmilg rád hatni és bűntudatot kelteni benned.
Viszont a szemében csak p-nci vagy, csak a szexre megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!