Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan van besértődve rám?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
23/F vagyok. Két hónapja ismerkedem egy lánnyal társkeresőn. Én már nagyon nyomtam, hogy találkozzunk. Megbeszéltük, hogy előző hétvégére egyikünk sem szervez senkivel semmilyen programot, hogy randizhassunk. Ezalól kivétel a munka, mindkettőnk munkája olyan, hogy sokszor hétvégén is dolgozunk. Nekem előző hétvégére nem lett munka, így pénteken ráírtam, hogy hétvégén randizunk-e. Mondta, hogy nem megy, mert meglátogatja a szüleit.
Írtam, hogy nem ezt beszéltük meg, erre nem reagált. Tegnap írt, hogy szombaton este randizunk-e.
Ismerkedem egy másik lánnyal is, és vele pont szombat estére beszéltem meg, így az elsővel közöltem, nem fog menni. Erre megsértődött, hogy bosszút állok azért, mert meglátogatta a szüleit.
2021. máj. 21. 20:26
1/8 A kérdező kommentje:
Szerinte állok bosszút.
2021. máj. 21. 20:29
2/8 anonim 

válasza:

Akkor írd meg őszintén, hogy mással randizol. Biztos megérti.
3/8 anonim 

válasza:

Hát itt vagy elmondod, hogy mással voltál és nem bosszú, ami ugyanúgy okozhat besértődést. Vagy szimplán elmondod, hogy közbejött más, de akkor lehet jobban belekérdez. Esetleg ajánl fel máskorra egy találkozót
4/8 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy mással randizom. Pont ezért hiszi azt, hogy csak bosszút akarok állni...
2021. máj. 21. 20:34
5/8 anonim 

válasza:

Nőként mondom, hogy felejtős. Ha csaj annyira akart volna veled találkozni, akkor nem a szüleihez ment volna (kivéve, ha valami baj van).
6/8 anonim 

válasza:

Hallod nem azért.... én lány vagyok, tegyük fel hogy tetszik nekem 1 pasi. Ha tetszik, 2 hónap alatt fix hogy akarok vele találkozni. Kivéve nagyon szélsőséges esetben. De ha akarok tőle valamit, igyekszem összegezni 1 kávét v valamit. Én hagynám...
8/8 anonim 

válasza:

Nem gyanus, hogy 2 honap alatt egyszer sem talalkoztatok miss elfoglalttal? Akinek erre nincs ideje, az vajon miert akar parkapcsolatot? Felnott emberek egeszen bamulatra ejto dolgokra kepesek. Peldaul ebedszunetben is tudnak talalkozni. Ha akarnak. Nyugodtan mond meg neki, hogy 2 honap ismerkedes utan te mar nem tudsz tobb idot szakitani ra. Jojjon egy dupla vagy semmi randi, mert ez igy egyikotoknek sem jo, es zarjatok le igy vagy ugy. Ki tudja, akar eleted legnagyobb dobasa is lehet. Az biztos, hogy full laza lehetsz benne, kb nulla tetje lesz a talalkozonak. Lehet ez lesz a kulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!