Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Gyömbért szereti? Az segít :D
Amúgy megpróbálhatsz óvatosan puhatolózni (pl. mutatsz neki egy légi bemutatós videót - "hú, ezt te meg tudnád csinálni? Az a szaltó talán menne, de a dugóhúzót biztos nem bírná a gyomrom")
Vagy megpróbálhatsz érdeklődni a családtagjainál, barátainál, csak óvatosan, nehogy valaki elszólja magát :D
Ha hányós, akkor ne.
Én nem vagyok hányós, nekem tetszene az ötlet, feltéve, hogy nem valami horror összeg. Mert azt nem akarnám, hogy egy vagyont költsön rám a barátnőm/feleségem névnapomra.
Én klausztrofóbiás vagyok és pánikrohamom lesz, ha egy járműről nem tudok akkor leszállni amikor én akarok. :D Szóval én bevennék előtte egy marék Valeriana-t.
Az ötlet egyébként jó, bár névnapra én is drágállom.
Szerintem adj neki egy szép, repülős képeslapot (akár saját készítésűt) benne a repülésre szánt összeggel.
Az is elég nagy meglepi, és ha kiderül hogy mégsem bírja, akkor valami másra fordítjátok (legyen B-terved ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!