Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha valaki jóképű, bármit mondhat a lánynak, akkor is odalesz érte ?
haha :) jó vicc.
a legutóbb úgy lekoptattam egy számomra elég jóképű férfit, hogy fal adta a másikat. nézhet ki akárhogy, ha nem tud viselkedni, vigye el a bánat, mert nekem aztán nem kell.
De van esélyed. Én olyan átlagos vagyok de igazán gondom nem volt a partalalassal, csajozassal.
Persze amikor van 1-2 haverom akiknek meg se kell szolalniuk és gyakorlatilag a nők 80 százaléka csodálja kicsit nekem is úgymond elgondolkodtató.
De alapvetően vagyok annyira tisztában magammal hogy tudom hogy nem vagyok egy selejt, ezért bátran randiztam, beszélgettem és igen, a csinosabb lányok közül válogattam. Működött, néha persze nem jött össze de összejött mással 1-2 hét múlva.
Magadban kell rendet raknod.
Szerintem
Na jól van, írok neked őszinte választ, hogy aztán szidhass, hogy milyen rohadékok a nők 😉
Nálam ez úgy van, hogyha nem tetszel, eleve nem számít, hogy össze-vissza beszélsz, vagy nem, mert nem is úgy tekintek rád, mint potenciális partnerre. Így mondhatnád, hogy észre se veszlek. Ha egy nekem tetsző pasi beszél, akkor már felkeltette az érdeklődésem a külsejével, így igen, először el fogom nézni neki, ha össze-vissza beszél, mert tudat alatt pozitív tulajdonságokat akarok hozzá társítani. Ezért előbb gondolok arra, hogy zavarban van/fáradt, vagy bármi más, mint, hogy simán csak egy p.cs. (Ez amúgy pszichológia, te is ezt csinálod, nemtől független.) Aztán egy idő után ki fog derülni, hogy igazam volt, vagy sem. De ha kiderül, hogy tényleg egy p.cs, akkor nem leszek oda érte, tehát végső soron nem jutott tovább, mint te. Akkor ezt kell annyira irigyelni? Amúgy meg nem, ha jóképű vagy, akkor se lehetsz paraszt, csak az előbbi hamarabb látszik. Mellesleg összevissza beszél NEM=paraszt, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!