Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért f.ikázzák le az itt hozzászólók az 50-es férfiakat, ha ismerkedni akarnak hölgyekkel?
Nincs itt semmilyen rosszindulat. Az az igazság, hogy a legtöbb 50 körüli pasas valami kib@szott félistennek képzeli magát és tényleg azt hiszi hogy 20-30 éves csajokat/nőket tud felszedni. Amikor koptatón vannak, akkor meg nagyobb az öntudat meg az ész. Amúgy meg a lógóp@cs, meg a sörhas nem valótlan. Nincs önkritika, nincs józanész.
De látom nálad is így működik. Nem tudod elviselni, hogy itt elmondták a frankót. 😅
Mert tényleg kezdenek a bácsi korba lépni, illetve erősen benne is vannak.
Arról nem is beszélve hogy hatalmas igényeik vannak.
Ebben a korban, de végeredményben minden korban elvárnám hogy mindenki reálisan lássa magát hogy hol a helye, és mennyit ér.
"Azt nem értem, minek szól hozzá olyan is, akinek nincs köze a témához"
Akkor mégis kinek van köze a témához, ha nem a nőknek?
Én speciel rosszul vagyok az ilyen apám korabeli beprobalkozoktol. Ha 40-50 feletti nőkkel ismerkednének, egy szavam nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!