Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasiként jó ötlet rámozdulni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként jó ötlet rámozdulni az egyik ügyfelemre?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen az egyik új ügyfelem nagyon bejön nekem. Üzleti céllel fordult hozzánk és én fogadtam. Kb fél órán át tartott a szigorú szakmai társalgás de engem már ott levett a lábamról.

Valahogy úgy éreztem h kölcsönös volt a szimpátia, bár én gyakran benézem az ilyet. Volt mikor egyértelmű jeleket nem vettem észre.

Munkahelyem nem szól meg h kivel randizom, hál istennek nincs ilyen szabály nálunk.

Szerintetek?

2021. máj. 16. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a spontán kialakuló, személyes ismertségből eredő vonzalomban hiszek és nem ebben a nyögvenyelős netes ismerkedősdiben, szóval becsüld meg, hogy rád talált ez az érzés. Ha a munkahelyed tiltaná is, és akkor mi van? Mégis hol ismerkedjen az ember, a metrón?
2021. máj. 16. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
És mi van, ha az ügyfeled köszöni, nem kér belőled, kérdező?
2021. máj. 16. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Amíg az ügyfeled, addig szerintem ne. Mert nemcsak magad égetheted be ha nem siekrül, de az ügyfélkapcsolatot is tönkrevághatod és abból már a munkahelyed is veszteségge jön ki. Akkor nem hiszem, hogy a főnök részéről nem lesz egy kis fejmosás, hiába nem szólnak bele, kivel randizol. Az ügyfél tabu.
2021. máj. 16. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Egy ropogós polgári per lenne belőle egy fejlettebb országban. Itt csak lecsesz a főnökség meg elveszítesz egy ügyfelet.
2021. máj. 16. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon óvatosan csináld, hogy neki legyen alkalma úgy nemet mondani, hogy az üzleti kapcsolat megmaradjon. Egyébként hajrá, drukkolok neked!
2021. máj. 16. 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán.
2021. máj. 16. 20:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Meghívod egy üzleti vacsorára.
2021. máj. 17. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!