Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam a suli legnépszerűbb csajába. 16 vagyok, ö meg oszálytársam. Mit csináljak?
sajnos tényleg nagyon teccik és talán én is tetszem neki.. tudom hogy azt mondanátok mennyek oda aztán csak tanulni lehet belöle de 1.:tulnagy vesztesség volna ezzel tanulni.. 2.:naponta 3 hasonlo pasit küld el reflexböl. Mit csináljak hogy velem semmiképp se tegye! hogy ha bizonytalan is, meggyőzzem.
kösz a segitséget, ha sikerül, rávésetem a sirkövemre a lap cimét :)
De aranyos vagy :DD megnézném azt a sírkövet :D na de inkább megküzdök a kíváncsiságommal, gondolom az neked is jobb lesz :)
Haverkodj vele, légy a barátja és csak aztán közöld, hogy szeretnél többet. Beszélgess vele, aztán kérd el az msn-ét.
Ott sokat tudsz vele beszélgetni suli után és ez nem ciki, mert én is sok osztálytársammal beszélgettem. És nyugodtan elkérheted tőle, mondod h felveszed az o.társakat, megadná-e ő is a címét. Aztán ott írhatsz neki arról hogy aznap a suliban milyen idióta volt az egyik tanár, vagy mit kell megtanulni töriből mert elfelejtetted, vagy hogy ő megcsinálta-e már azt a rengeteg angol házit aztán megkérdezed mit csinál, vagy mit csinál a téliszünetben, meg hogy várja-e már stb.
Ha így közelítesz hozzá kedvesen és akkor is bunkó módon elküld akkor meg nem érdemel meg.
Bármit mondasz, 2 lehetőséged van:
1: Odamész.
2: Nem mész oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!