Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiaknak randizás autóvásárl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak randizás autóvásárlás után hogyan változik meg?

Figyelt kérdés

Olyan férfiak véleménye érdekelne akik érzékeltek változást.

Nemrég vettem autót mert városon kívülre költöztem (teljesen átlagos, nem feltűnő, amolyan tucat autó 2017-es kék Suzuki Ignis) , de sokszor hallottam azt hogy így ha már van autóm akkor minden sokkal könnyebb lesz, több lehetőség adódik, mindenfelé lehet menni stb.

Amíg nem volt autóm nekem úgy sem jelentett problémát alkalmi vagy párkapcsolat kialakítása.

Viszont kíváncsi vagyok így mi az ami megváltozik? Nem vagány autó így ez biztos nem fog pénzre hajtó nőket vonzani. :D

2021. máj. 15. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
13%

Az Ignis nem csajozós, rossz vétel volt.

És ne higgy annak, aki majd mindjárt ideírja, hogy "Nem számít a kocsi.", "Nem ismerem az autókat.", "Csak a személyiség számít." meg hasonló hazug baromságok!

De ezt te is tudod.

2021. máj. 15. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sehogy nem változott meg, mondjuk nem is "csajozós" autót vettem (dönthettem, hogy a német triumvirátusból vegyek valamit, vagy egy kevésbé menő, de elpusztíthatatlan japánt - utóbbi lett). 22/F
2021. máj. 15. 17:34
 3/10 A kérdező kommentje:

# 1

Szandekosan a legtucatabb kocsit vettem.

2021. máj. 15. 17:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy randiztam, hogy nem árultam el, van-e autóm vagy nincs. Pedig néhány hónappal vettem meg előtte az első autómat.
2021. máj. 15. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyi változott, hogy nem maradt pénzem egy kávéra se. Pár hónapig húzós volt.
2021. máj. 15. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha már valaki az autójával akar kompenzálni ott régen baj van. 😀
2021. máj. 15. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Több nem leszel tőle (A normális nők szemében)

De értékeli, ha el tudtok menni egy fürdőbe vagy bárhova sz@ros buszozás nélkül. Inkább mindkettőtöknek kényelmesebb.

Randinál én meg sem mondom hogy van autóm, de párválasztásban jó vagyok, mivel egyik sem ilyen lány. 21 vagyok, eddig 2 barátnőm volt, a második jelenleg is az. Szerencsére nem választok ilyen beképzelt álomvilágban élő ringyót. :)

2021. máj. 15. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

Az, hogy vam autod, csaknrajtengedély. Önmagában edeskeves. Szerintem teljesen alap, hogy egy ferfinek van autoja. (Nekem is van) Ettol nem erzem magamat ringyónak....

2021. máj. 16. 10:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem az a ringyó aki szereti az autókat, hanem az, aki nem is ismerkedik olyannal akinek nincs. Vagy ismerkedik, aztán kiderül, hogy nincs autója, és megszakítja vele a kapcsolatot. Hát húzzon az ilyen az anyjába.

Közösen is lehet autótok.

Nyilván azt hiszik, hogy ha vsn autó akkor nekik is oda adják. Remélem nem.

2021. máj. 16. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Kevésbé nem is érdekelhetne, elvagyok a saját autómmal. Az exemnek jogsija sem volt (azóta sincs, hamar arra jutott, hogy a vezetés nem való neki és ez tök oké. Soksok embernek nem való, csak jellemzően nem látják be). Nyilván kényelmes, ha egy pár legalább egyik tagjának van autója, de ideje lenne elfelejteni, hogy ennek köze van a nemi szerepekhez...
2021. máj. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!