Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nagy van neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy van neki?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy férfival és ahogy ma ültünk egymással szemben észrevettem, hogy a bal combjánál végig kidudorodik a nemiszerve hosszában. Meglepődtem, hogy ennyire tisztán kivehető neki farmeron keresztül, ráadásul elég hosszúnak tűnt...

Férfiak, akinek nagy, annak látszik ennyire?

2021. máj. 10. 21:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezt tőle kérdezd meg, de lehet, hogy csak lelopta a virsliket a svédasztalról...
2021. máj. 10. 21:17
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Valoszinu nem boxerben volt.tiszta égő
2021. máj. 10. 21:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Boxert hord, láttam már párszor mikor kilógott a nadrágjából...
2021. máj. 10. 21:23
 4/17 anonim ***** válasza:
4%

Bal combjánál végig? Várj hát számoljak, akkor kb, nyugalmi állapotban úgy húsz centi , tehát 22-25 lesz ha boldoggá teszed.

Nem nagy és tök hihető :D

2021. máj. 10. 21:27
 5/17 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező arról hallottál már, hogy vérpénisz vagy húspénisz? Annyi a lényeg, hogy akinek vérpénisze van, annak lankadtan kicsi, de felálláskor nagyra megnő. Akinek húspénisze van, annak lankadtan is viszonylag nagy és csak kicsit nő meg.

Pl lehet két férfinak 20 centi mindkettőnek, de az egyiknek lankadtan 8 cm, a másiknak meg 16.

2021. máj. 10. 21:30
 6/17 MemoTube98 válasza:
30%
Kérdezd meg tőle valahogy így: Szia te ilyen big PP boy vagy?
2021. máj. 10. 21:31
 7/17 anonim ***** válasza:
16%
Próbáld ki!
2021. máj. 10. 21:46
 8/17 A kérdező kommentje:

5: Nem ez volt a kérdés, de te legalább próbáltál normálisan válaszolni.

A többi válasz sajnos nem humoros, hiába erőlködtetek.

2021. máj. 10. 21:48
 9/17 anonim ***** válasza:
84%

Nehéz komolyan venni egy ilyen színvonalú kérdést :DD

Remélem, nem valami tudományos esszét vártál a válaszadóktól.

2021. máj. 10. 21:53
 10/17 A kérdező kommentje:
Nézd, ha ennyire viccesnek tartod, nem kell válaszolni, lehet görgetni tovább. Nem értem az ilyen embereket, miért kell minden kérdést széttrollkodni.
2021. máj. 10. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!