Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lenne érdemes a tudtára adni, hogy tetszik nekem (egyetem)?
Egyetemen van egy oktató, vagyis a beosztását nem tudom, de tartott nekünk egyszer előadást, illetve a vizsgákat több tárgyból is ő viszi (ő javítja). Kb. 8 év van köztünk (én vagyok a lány és a fiatalabb).
A téli vizsgaidőszakban elég sokat láttam, mert ugye több tárgyból is nála vizsgáztunk.
Nagyon kedves volt, persze tudom, hogy ez kb. semmi nem jelent, de valahogy megmaradt bennem, mert nagyon szimpatikus és megint nem sokára vizsgaidőszak lesz és már alig várom, hogy újra lássam.
Persze amíg tőle függ a jegyem, addig tudom, hogy etikátlan lenne bármit is tenni, de arra gondoltam, hogy majd az utolsó vizsga után, ha lesz alkalom, valahogy szóba kellene vele elegyedni. Vagyis már beszéltünk, de csak sulis dolgokról. Arra gondoltam, hogy ha én is tetszem neki, akkor a vizsgák után ő is kezdeményezne. Nem akarok magamból hülyét csinálni, meg nem tudom, egyáltalán vevő lenne-e az ismerkedésre, szóval emiatt inkább csak nyitottnak akarok tűnni. Nem akarok nyomulni meg ilyesmi. Ti hogy csinálnátok?
Köszi előre is!

Nekem a szüleim így jöttek össze és már 27 éve boldog házasok. Ebben az esetben viszont a férfi volt a kezdeményező, kinézte az akkori diák anyukám órarendjét és mindig bevárta órák után, szóba egyedett vele.
Amikor már tényleg nem a tanárod és sulin belül semmi nem köt hozzá, akkor bemehetsz hozzá fogadóórára valami mondvacsinált indokkal. Vagy feltűnően sokszor lehetsz ott ahol ő. Egy-egy kedves mosolyt megeresztve. Viszont ha ezekre nem reagál, akkor passzolós

Csoport társam a valszám tanárunkkal jött össze.
Szépen levizsgázott valszámból, utána már nem volt köztük "tanár-diák kapcsolat". Szóval két civil ember.
Aztán az egész csoporttal elment a tanár inni, mert még fiatal tanár volt a hapsi. 30 év körüli, és a hallgatók 21-22 körül.
Simába rámozdult csaj. Persze hosszúcombú bombázó volt a lányka, aki bukott az okos pasikra. Gondolhatod, hogy a matematikus zseni tanár hapsitól lecsúszott a bugyija.
Azóta is együtt vannak. A csaj közben lediplomázott, és együtt élnek.
Hát ez jó sztori :) De ő biztos hogy nem jár el iszogatni a hallgatókkal. Amúgy se menne vele senki, miután a csoportunk többsége egy fél kanál vízben meg tudná folytani :D
Arról nem is beszélve hogy én nem vagyok hosszúlábú bombázó.

Jólvan. Ha a hibákat akarod keresni, akkor tedd azt.
1. A valszám bazi nehéz tárgy, és órán nálunk is meg akarták folytani a hapsit, mert rohadt nehéz volt a tárgy, amit tanít. Meg kissé szétszórtan tanította... ugye a zsenik azok nem szoktak annyira rendezettek lenni, mert agyból megoldják.
2. De azért emberileg jófej volt, szóval valahogy órán feldobta valaki, hogy "tanár úr nincs kedve lejönni a sörcsapba meginni valamit? :D Most megyünk, ha gondolja meghívjuk." (megj.: sörcsap az egyetemhez közeli kocsma)
Tanár egyszer félév vége felé elfogadta meghívást, aztán pertut ittunk vele.
Ha nem vagy hosszúcombú bombázó, akkor börzelmes sorsod lesz. Talán még tenned is kell valamit, és nem fog reflexből rád mászni. nagy ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!