Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Holnap randim van egy sráccal!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap randim van egy sráccal! Hogyan viselkedjek?

Figyelt kérdés
Amúgy kajálni megyünk utána pedig sétálni.küldtem magamról képet és azt mondta hogy gyönyörű vagyok!számíthatok szerintetek mire számíthatok?
2008. dec. 6. 19:19
 1/9 A kérdező kommentje:

bocsi hülyén irtam:D szerintetek mire számíthatok*

bocsii

2008. dec. 6. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát a leírásod alapján nem személyesen ismerkedetek meg szóval a legfontosabb AZ ÓVATOSSÁG! Sajánlom, ha kiábrándítalak, de vannak olyan szatírok akik így kersenek áldozatot maguknak. Amit tehetsz, hogy előre megmondod, valakinek, hogy pontosan merre lesztek és semmi sesetre se térsz el a tervtől, nem szálssz be a kocsijába, és FORGALAMS HELYEN MARADTOK A SÉTA ALATT IS! Ne hagyd hogy elcsaljon vmi kihalt helyre még ha megbízhatónak is tűnik. Ha meg bármi valótlant állított eddig magáról, ami most kiderül (öregebb, fiatalabb, nem is ő van a képen amit küldött) vagy gyanús dolgokat kérdez, illetlenségeket mond, túl közvetlen, akkor hagyd ott.

Nah de félretéve a paranoiát: a lényeg hogy légy nyugodt és add önmagad. Belészélgess vele bármiről ami eszedbe jut. Kérdezgesd miket szeret stb. kajálásnál valami oylat válassz ami könnyen ehető, azaz pl. ne spagettit vagy oylat amivel esetleg összecsöpögtetheted magad, vagy beleragad a fogadba. És ne is olyat amitől büdös lesz a szád(pl foghagymás kaják). Az se árt ha könnyen emészthető és nem kell tőle pukizni xD. És még ha fogyózol is, most egyél rendesen, a fiúk szeretik ha egy lány szeret enni. Készíts be egy csomag rágót! Olyan ruhát vegyél amiben jól értzed magad, magassarkút csak akkor vegyél ha minden nap azt hordasz és már teljesen hozzá avyg szokva, nehogy egy lábfájás elrontsa a sétát, ne legyen rajtad csak egy lehelettnyi smink. Fújj magadra egy kis parfümöt, de ha úgy tervezed, hogy csókolózni akarsz vele, akkor ne használj szájfényt vagy rúzst mert azt a fiúk utálják. Inkább a szemed hangsúlyozd a sminkben. Am is lekopna a szádról ha esztek.

Te mire számítasz? Ha összepasszoltok akkor fogtok tudni beszélgetni és jól érzitek amgatokat, ha nem akkor azt érezni fogod. Amúgy itt vammak jó olvasmányok: [link]

rem segítettem és nem hoztam rád a frászt csak hát csúny avilágban lünk. Remélem minden jól alakul majd, jó szórakozást:D

2008. dec. 6. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Viselkedj természetesen, ne sminkeld és parfümözd magad agyon.
2008. dec. 6. 21:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Viselkedj természetesen az a legfontosabb,add önmagadat,próbálj meg ellazulni.Ne öltözz túl kihívóan, csak úgy ahogy általában szoktál.Beszélgessetek sokat, bármi lehet a téma,a lényeg,hogy beszéljetek.Esetleg ha úgy alakulna, hogy felhívna magához,akkor szerintem mondj nemet,ne menj ilyen könnyen bele.De azért egy csók belefér(szerintem).
2008. dec. 6. 21:56
 5/9 A kérdező kommentje:
De személyesen ismerkedtünk meg..
2008. dec. 6. 22:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja és salátára gondoltam mert begetáriánus vagyok.
2008. dec. 6. 22:43
 7/9 A kérdező kommentje:
v*
2008. dec. 6. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Arin,de hagyd,hogy mindenben ő kezdeményezzen. Hagyd,hogy hódítsón,mert ez a pasiknak a mindene:) a kihívás,hogy meg kell szereznie. öltözködj nőiesen,smink, és vmi tuti parfüm,legyél ápolt. kis részletek is éppúgy számítanak. és ami a legfontosabb: friss lehellet:) légy bújós..édes és ari,és ne viselkedj hülyén...legyél okos..legyen normáslis témíválasztsod. jahh én 2 alapszabályom: elő randin nincs csók. első randira csakis nadrágban megyek.

mosolyogj és a szemkontaktus is nagyon fontos! hagyd,hogy perzseljen a levegő,de csók csak a kövi talin:) képzeld hogy fogjátok már mindketten várni a kövit! és így nem könyvel el könnyű prédának,hanem tisztelni fog.

2008. dec. 7. 02:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat! iszonyatosan jó randi volt:D
2008. dec. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!