Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fekete oxford stílusú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fekete oxford stílusú, fűzős és lapos bőrcipő zoknival nagyon rosszul néz randin egy fiatal lánynak?

Figyelt kérdés
Vettem egy fekete lapos oxford cipőt. De harisnyával véresre töri a lábamat, pamutzoknival viszont hordható. Randira ezt venném fel, mert a srác nagyon megdicsérte a cipőmet a múltkor (igaz akkor szoknyaés harsinya volt rajtam). Azonban így nem bírok benne járni. Nadrággal és fehér pamutzoknival nagyon ízlésromboló?
2021. máj. 7. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Küldj képet, mert fogalmunk sincs, miről beszélsz...
2021. máj. 7. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekete cipőhöz fehér zokni? Édes Istenem. Ugy e a zokninak mindig a nadrág színéhez kell passzolnia, de fehér nadrághoz nem veszünk fel fekete cipőt... Ha meg farmernadrággal meg vmi sötét tónusú zokni illik hozzá, nem fehér... Nem tornaórára mész...
2021. máj. 7. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
#1: mondjuk beírod google-ba, és egyből kiadja, milyen az oxford stílusú cipő.
2021. máj. 7. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Ja, csak ő tesz fel kérdést és még mi guglizzunk? Amúgy megnéztem, undorító lenne fehér zoknival. Fekete cipőt feketével, fehér nadrág meg ehhez eszedbe ne jusson.
2021. máj. 7. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
eleg rosszul hangzik. de felmerul a kerdes, miert nem egy olyan cipoben mesz, ami kenyelmes es trukkozes nelkul is tudsz benne jarni?
2021. máj. 7. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél fel fekete bokazoknit és rá fekete harisnyát, probléma megoldva.

Én is így szoktam.

2021. máj. 7. 15:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire magas a szára a cipőnek. Ha nem látszik ki alóla a zokni (mert magasabb szárú és a nadrág is hosszabb), oké. Ha kilátszik, az elég ízléstelen. Akkor inkább fekete zokni. Vagy másik cipő. Ha a srácnak tetszel, nem fog azért megsértődni, hogy nem az a cipő van rajtad, mint amit megdicsért (kiv. ha full dedós kretén).
2021. máj. 7. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kicsit Jacksonos lehet kinézetre😃😃
2021. máj. 10. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!