Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon ciki ha egy nő vall szerelmet először, egy férfinak?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 23:10
1/12 anonim válasza:
Miért lenne az?
Ismernél engem. Felnőtt nő létemre tiszta gáz vagyok, mert ha valaki igazán bejön, hiába beszélem meg magammal, hogy megvárom, hogy ő kezdeményezzen csókot először meg ilyenek. Áhh.
De úgy vettem észre ez bejön nekik. Lehet egó simogató, hogy úgy nézek rájuk, mint egy félistenre :D
De hiába no, ha egy férfi cuki, akkor meg kell ölelni
2/12 anonim válasza:
Én nőként ezt teljesen normálisnak tartom, csináltam is párszor ilyet.
Viszont soha semmi jó nem sült ki belőle, úgyhogy szerintem le kéne állnom ezzel. :D Amúgy sok fiú/férfi nem szereti ezt, vagy nem tudja kezelni.
3/12 anonim válasza:
Dehogy kéne leállnod. Miért csak a férfiak kockáztassanak? Nekem csak jó dolog sült eddig ki belőle :)
4/12 anonim válasza:
Én égtem már be ilyennel, viszont ha nem lettem volna rámenősebb, akkor lehet a férjem sem "jött volna össze". Igaza van kettesnek, sok férfi nem tudja ezt kezelni, persze megértem ezt is. Ha már sok ideje vársz, akkor próbát megér.
5/12 anonim válasza:
Szeretik a pasik, szerintem nyugodtan.
6/12 anonim válasza:
Semmi ciki nincs az érzelmek őszinte kinyilvánításában. Viszont mivel a férfiak általában nem tudják a vonzalmukat titkolni az illető nő előtt, ezért ha nem éreztél jelzéseket idáig felőle, akkor valószínűleg egyelőre ő nem érez vonzalmat feléd. Erre lélekben készülj fel. De ha szimpatikusnak tart és éppen nem szerelmes valaki másba, akkor jó eséllyel bele fog menni az ismerkedésbe.
7/12 anonim válasza:
Én megvárom míg ő kezdeményez. Van tartásom... N
9/12 anonim válasza:
"Én megvárom míg ő kezdeményez. Van tartásom... N" Szarul játszod a nőt...
10/12 anonim válasza:
Akkor ciki, ha ő nem így van a másik féllel és ez kb. látható is, ennek ellenére lerohanják egy ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!