Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elkezdesz valakivel randizni, elvárod tőle, hogy egy idő után törölje magát a társkereső(k)ről?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyi idő után, ha nem, akkor miért nem?2021. ápr. 30. 19:53
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
25 szavazat
1/4 anonim 

válasza:

Ez teljesen egyértelmű, hisz ezzel is azt érezteti, hogy komolyan vesz téged. Ha nem törli magát, akkor nem érdekled eléggé. Ezt nem elvárja az ember, inkább jólesik, és ez is egy jel, hogy érdemes-e vele tovább folytatni az ismerkedést. Hogy mennyi idő után.. ezt nem tudom meghatározni. Amikor már érezni, hogy tényleg szeretnétek egymástól többet is.
2/4 Ypszilon1980 

válasza:

Kezdetben nem lehet ezt elvárni, de már ha szimpátia van és úgy néz ki összejöttök, akkor az a minimum, hogy szünetelteti és ha már jártok, akkor törlés.
3/4 anonim 

válasza:

Nem. Mert poliamór vagyok. Nekem az csak plusz öröm ha nem én vagyok neki az egyetlen.
4/4 anonim 

válasza:

Az első mélyebb kapcsolódástól kezdve igen. De első randi után még nem feltétlen. De ha mondjuk már megvan a csók és tapi, szex nélkül, akkor az már érzelmi elköteleződés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!