Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Gazdag, vagy szegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Gazdag, vagy szegény pasi?

Figyelt kérdés

Válassz egyet az alábbi pasik közül a felszínes szempontjaim szerint :)

1. állásban van, napi 8 órát dolgozik heti 5 nap. fizetése 230.000 nettó, van hitelre egy Opel Astrája és egy kis házikója. Élete legtöbb területén a biztonságra törekszik, állampapírban van megtakarítása, havi 1x elmegy 2 barátjával sörözni és nincs káros szenvedélye, kultúrált és konszolidált személy. Templomba jár, időnként ministrál is. A munkahelyén a legmegbízhatóbb embernek tartják. A környezetében mindenki jót mond róla, nincs ellensége vagy irígye.

2. több céggel, ingatlanokkal vállalkozásokkal rendelkezik, passzív jövedelme 760.000 Ft havonta (ami akkor is jön ha végig alszik), amin felül napi 1-2 óra munkával összehoz havi 1-2.500.000 Ft-ot, rengeteg szabadideje van, szeret kockáztatni. A drága, feltűnő ruhákat szereti, sok arany, hófehér mosoly, napbarnította kigyúrt test jellemzi, és néhány káros szenvedély mint dohányzás és drogok. Autóit havonta cserélgeti Merci/Audi/BMW/Porsche. Hatalmat közvetít megjelenésével és fellépésével. Ahol megjelenik, mindig kinyílik neki egy-két ajtó.

Miért őt választod? Melyikhez hasonlítasz, melyikhez illesz?

2010. aug. 22. 16:37
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

18:16 - Bemásolom, amit már a hosszúban leírtam:

"Én abban a tipikus családban születtem, ahol csak a kemény munka és a diploma a valami, ha valaki pénzt tud csinálni ezek nélkül az gerinctelen, rabló, csaló, gazember, szélhámos akit majd jól megver az isten, és pokolra jut." Ezt a saját életemből tárom eléd, és igen, akinek pénze van a szemedben az bűnöző, "mert becsületes úton nem lehet ekkora jövedelemhez jutni" - ezt a szádból vettem ki.

Ebből én 100%-os biztonsággal mondom meg, hogy szegény ember vagy. Ha így folytatod az életed a továbbikban, jó eséllyel tragikummal számolhatsz. Aminek persze nem te leszel az oka... Ne feledd szavam!

2010. aug. 22. 18:24
 22/31 A kérdező kommentje:
Annyit hozzáfűznék, hogy a "nem te leszel az oka" ezt mindenképp ironikusan szántam, csak annyit jelent hogy másra fogsz mutogatni!
2010. aug. 22. 18:25
 23/31 anonim ***** válasza:

Addig élvezzük a pénz édes mámorát, amíg más azt nem mondja: Ideje a gazdaságot újra manipulálni...

Jelenpillanatban a pénz egy értéktelen papír és fém. Semmi fedezet nincs mögötte. Ez pedig azt jelenti, hogy egy pillanat alatt az utcára kerülünk. De kérdező, ugye pénzed nagy részét bankban tárolod, tételezzük fel. Mi van akkor ha a vírtuális pénz eltűnik????

2010. aug. 22. 18:34
 24/31 A kérdező kommentje:

18:34

A pénzem 1/5 része van bankban, a többi eszközökben van a progresszív bevétel miatt, folyamatosan befektetve.

A pénz fedezetét illetően igazad van, ugyan ez a fizetőeszköz mivoltát nem befolyásolja a gyakorlatban.

2010. aug. 22. 18:53
 25/31 anonim ***** válasza:
Én ha muszáj lenne választani akkor az elsőt választanám. Ha a második nem lenne drogos akkor őt, de csak azért mert neki biztos izgalmasabb élete van. Az első nagyon unalmas lenne nekem, mert én állandóan pörgök, úgyhogy nem lennénk valami jó páros. De még azt hozzá teszem, hogy ha a második nem lenne drogos, nem a pénze miatt választanám őt, csak és kizárólag azért, mert izgalmasabb életem lenne mellette. Én a pénzt pont le*zarom. :P
2010. aug. 22. 19:01
 26/31 anonim ***** válasza:
az első, mert egy pasi ne dohányozzon és drogozzon, mellesleg sokkal szimpatikusabb az első. amúgy ők léteznek v csak példák?
2010. aug. 22. 19:23
 27/31 anonim ***** válasza:
Azthiszem engem egyáltalán nem érdekel a pénz. ha az elsőt választanám, biztos frusztrálna, hogy esetlegesen többet keres. A másodikat semmiképp nem választanám,mert ő már túl pénzes, és túl sok mindent mutat. De pl a drogokról vh bibi leszoktatnám. de így egyiket sem választanám.
2010. aug. 22. 20:41
 28/31 anonim ***** válasza:

Áhhh,bírom amikor valaki itt szórja az észt!!!

Ja és kedves kérdező mielőtt levonnád az írásomból,hogy szegény vagyok vagy gazdag...

Anyagilag átlagos vagyok!!!

2010. aug. 23. 01:14
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
tényleg ne a pénz döntsön hogy kit szeretünk hanem a tiszta őszinte gondolatok és érzelmek ha ez megvan akkor semmi más nemszámit semmi .Nemtudom mi köze a pénznek a szerelemhez.szerintem semmi de egy normális ember ezt tudja .én ha valakit tiszta szivből szeretek soha nem az anyagiakt nézéném sőt még jobban szeretném szóval legyünk már emberek . 20 /f
2011. jan. 18. 02:42
 30/31 anonim ***** válasza:
pff a 230 e keresett szerinted az szegény és melyik baromnak nem tetszik az hogy templomba jár????!!!!!!
2011. júl. 26. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!