Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak nekem volt túl bonyolult?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem volt túl bonyolult? (Férfiként)

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt csöppentem ilyenbe. A ​helyzet: megismerkedtem egy 30-as elvált nővel. Volt neki egy 10-12 éves lánya, akinek, úgy tűnik, nem jöttem be. A válása utáni első kapcsolatféle lett volna, nyílván a gyereknek is újdonság a dolog, hogy apa helyett jön egy új pali és "ellopja" a kizárólagos tulajdonként kezelt anyát tőle.

Egy ilyen helyzetet mennyire tud valaki férfiként jól kezelni? Csak számomra tűnik borzasztó nehéz felállásnak az ellenkező nemű kiskamasz gyerek? Annyi esze már van, hogy megérti, mi az, hogy kapcsolat, annyi belátás meg még nincs benne, hogy megértse, milyen nagy dolog, hogy valaki komolyan gondolná az anyjával, nem pár kósza dugást akar, hanem vállalná akkor is a dolgot, ha neki nem volt gyereke. Őszintén szerettem őt, de hát ez lett belőle.

Másnak mi a tapasztalata, véleménye?

2021. ápr. 25. 23:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az en szuleim is elvaltak

En baromira orultem tinikent mikor a szuleimnek lett uj kapcsolata es nem voltak maganyosak tobbek

2021. jún. 23. 19:43
 22/22 anonim ***** válasza:
15: nekem 9 éves kisfiam van. Neki nem volt probléma, amikor új kapcsolatom lett. Sőt, örült, hogy valakivel tud "fiús" dolgokat is csinálni, nagyon szereti a páromat. Nálunk az apa lelepett, nem is ismeri a fiam, szóval lehet hogy ezért is kezelte jobban.
2021. jún. 23. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!