Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak nekem volt túl bonyolult?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem volt túl bonyolult? (Férfiként)

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt csöppentem ilyenbe. A ​helyzet: megismerkedtem egy 30-as elvált nővel. Volt neki egy 10-12 éves lánya, akinek, úgy tűnik, nem jöttem be. A válása utáni első kapcsolatféle lett volna, nyílván a gyereknek is újdonság a dolog, hogy apa helyett jön egy új pali és "ellopja" a kizárólagos tulajdonként kezelt anyát tőle.

Egy ilyen helyzetet mennyire tud valaki férfiként jól kezelni? Csak számomra tűnik borzasztó nehéz felállásnak az ellenkező nemű kiskamasz gyerek? Annyi esze már van, hogy megérti, mi az, hogy kapcsolat, annyi belátás meg még nincs benne, hogy megértse, milyen nagy dolog, hogy valaki komolyan gondolná az anyjával, nem pár kósza dugást akar, hanem vállalná akkor is a dolgot, ha neki nem volt gyereke. Őszintén szerettem őt, de hát ez lett belőle.

Másnak mi a tapasztalata, véleménye?

2021. ápr. 25. 23:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
10 ha vki gyereket csinal.ott is csak az lesz. Tokmindegy ahol csalad van, ott van minden.
2021. ápr. 26. 10:16
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen még nem volt, de a következő már megtőrtént:

Összejöttem egy 45 éves nővel, és egy pár hónap múlva a 22 éves lánya elszeretett tőle.

Próbálkoztam, hogy csináljuk hármasban, de az anyuka nem állt kötélnek.

A lánynak nagyon tetszett volna.

2021. ápr. 26. 12:37
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos en annyi idos koromban, hiaba latom, mennyire szemet huzas, meg tudtam volna olni minden anyamhoz kozelito ferfit. Egyedulallo volt, sosem volt apam vagy neveloapam. Ha udvarolt neki valaki, rosszul voltam, es ongyilkossagra is gondoltam. Sorry, de ilyen durva is tud ez lenni.
2021. máj. 19. 03:02
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
Lehet, hogy jobb akkor válni, amikor a gyerek még kicsi. Akkor még kialakulhat kötődés a gyerek és a nevelőszülő között. De persze mindenki arra hivatkozva nem válik el, hogy még kicsi a gyerek.
2021. jún. 2. 19:55
 15/22 anonim ***** válasza:
34%
Soha ne kezdj lányos anyukával. Fiús anyukákkal nincs ilyen gond.
2021. jún. 23. 07:33
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

Ott meg rivalizálhat a férfi a férfival.

Nincs erre szabály.

2021. jún. 23. 07:54
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanez fordítva sem egyszerű. 30as nőként ismerkedtem egy 40es elvalt, 2 gyerekes apukaval. A gyerekek miatt egy csomó találkozó füstbe ment, vele akartak lenni, úgyhogy őket választotta inkább, mint engem, végül szakítottunk.
2021. jún. 23. 13:54
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

17 eske.

Az a baj drága, hogy minden korosztálynak megvan a maga baja sajnos.

A huszonévesek azért találnak nehezen, mert kevés a normális ffi, és nő.

A 30-40 es korosztály meg azért, mert általában még kicsi gyerekek vannak, és úgy nagyon nehéz kapcsolatot.

Az 50 es korosztály, / ami én is vagyok férfiként/,ott már nagy gyerekek vannak, de annak meg azért nehéz, mert elszállak az évek,és kevés a jól kinéző sármos ffi, és a vékony csinos nő.

Úgyhogy mindenkinek nehéz ez sajnos. Amíg én nem lettem magányos, nem is tudtam, hogy ennyire nehéz lett a társkeresés. Sajnos most már megtudtam, mert jómagam is részese lettem.

A legjobb, ha teljesen feladja az ember, és majd vagy jön valami, vagy nem.

Mondjuk te még 30 évesen semmikepp ne add fel, az még nem vészes kor.

2021. jún. 23. 14:28
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem akartam feladni :D csak a kérdezőnek írtam, hogy nőként sem könnyű gyerekes apukaval randizni, főleg ha a volt feleség is ellenseges az új barátnővel.
2021. jún. 23. 16:14
 20/22 anonim ***** válasza:

Itt az lehetett a baj, hogy a lányos anyák nagyon egybe vannak a gyerekükkel, plussz hátrány hogy egyke a gyerek, nincs pajtása sem háznál, szóval minden együtthatás rosszul jön így ki. Férfiak sokkal jobban találnak közös hangot a fiúgyerekkel, és nincsenek rágyógyulva az anyjukra mint a rózsaszín habos babos lányok.

Legalábbis nekem ez a tapasztalatom az ismeretségi körömben hogy a lányos nőknek nem jönnek össze valamiért a párkapcsolatok, feltételezem a fentiek miatt, ezzel ellenben jó pár ismerősöm akiknek fiaik vannak, örülnek hogy az anyjuknak lett valakije, és mindenki éli a saját életét.

Nincs rivalizálás, féltékenység, de ez eleve abból adódik hogy hamarabb leválnak az anyjukról a fiúk.

2021. jún. 23. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!