Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira szeretnék hívni egy lányt, de hogyan is csináljam?
Hali mindenki. Szeretnék randira hívni egy lányt, de már nem sok lehetőségem van, mert csak 3 hétre jöttem haza, és pár nap van vissza...
Szóval azt szeretném tudni, hogy hogyan csináljam, mert nagyon tetszik, kedves, okos, és vicces, és nem lennék előtte szégyenlős, hogy megkérdezzem, hogy szeretne e velem járni, hanem hogy mit csináljak, hogy nagyobb eséllyel mondjon igent...
Nem szeretnék semmit elkapkodni (ezalatt a szexet értem), hanem én csak szeretnék vele lenni!
Várom a válaszokat!
Előre is köszi!!
Köszi:) Bevallom, nem gondoltam volna h hajnali 2-kor ír valaki :-))
Nagyon köszi, majd kipróbálom, de ha lehet, még írjatok, hátha másnak is van ilyen gondja...
Üdv
1, Ha elmész és sokáig nem jössz vissza, akk most te távkapcsolatot akarsz? Azok sose működnek úgy, ahogy kellene.(nyilván vannak a "csodás" kivételek)
2, Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. - Ady Endre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!