Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, megérné regisztrálnom Puncsra emiatt?

Érdekes amit írsz...A C kosár - bármilyen alkathoz- pont elég.
Én is elégedetlen vagyok a cicimmel, nekem is C kosár, de kicsit már - a korom miatt- ereszkedett, ezért engem is foglalkozott a plasztikai műtét gondolata.Ha nem lenne meg rá a pénzem keresnék valami + munkát, minden költségemet meggondolnám, és utána néznék olyan plasztika sebésznek aki a legkedvezőbb összegből elvállalná a műtétet.
Az amit írsz a pasikeresésről-támogatásról tulajdonképpen azt jelenti,hogy egyszerűen...eladod magad. Mindegy mi az ok, pénzért szexelsz...
Ha ez Neked megéri tedd, de vélhetőleg nem lesz könnyű dolgod, kivéve ha nagyon tuti csaj vagy aki megér egy pasinak annyit,hogy fizessen érted.
De ezt követően a tükröt csak a cicidre irányítsd...én nem tudnék belenézni a helyedben.

Ha te pénzért akarsz szexelni, akkor hajrá.
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy baromi gyönyörűnek kell lenni ahhoz, hogy egy "szimpatikus vonzó pasi" havi 100.000 Ftot fizessen a szexért ohhkhmmm akarom mondani a kapcsolatért.

Nade gondolkodj már.
Szerinted egy "szimpatikus, vonzó pasi" nem talál magának szexpartnert? Mármint olyat aki ténylegesen miatta van vele?

Jéé, lesz itt egy új D-kosár, az eredetinek úgyis nyoma veszett :D
Egyébként ha csak nem vagy 80-100 kiló, nevetségesen fogsz kinezni D-kosaras megcsináltatott mellekkel. Mint valami cirkuszi majom. A C miért nem jó? Már az is nagyon nagy, ha nem túlsúlyos az ember.
Hogy megéri-e neked ezért k.rválkodni, azt meg döntsd el te magad. Mert az lennél, lehet akárhogy is szépíteni.

Nekem D kosaras cickóim vannak, nem álom dolog. Egyrészről hiába a szilikon 1-2 éven belül meg fog ereszkedni (amúgy neten is látni megereszkedett szilikon ciciket, rettenetes, ahogy lóg a kemény gömb, legalábbis szerintem) és hiába edzel érezni fogod a hátad, főleg, ha irodai munkád van, ahol 8 órát ülsz. Egyébként a szilikont érdemes max 10 évente cseréltetni, és ez is 1M pluszos műtét lesz, illetve amennyit inflálódik a dolog. Ezt csak azért mondom el, hogy ezekkel mindenképpen kalkulálj, hogy kb 10 évente újra félre kell rá rakni a pénzt is. Nemcsak azért, hogy esztétikus maradjon, hanem egészségi kockázata van, hogy megsérül, kilyukad, eldeformálódik, elfekélyesedik, bármi.
Egyébként a kérdés további részére. Ha az erkölcsöd engedi, egy próbát megér. Ki tudja, hogy találsz-e valakit, aki szimpatikus, még akár több is lehet belőle. Ami fontos, hogy akkor nem éri meg próbálkozni, ha van párkapcsolatod, mert abból rettentes bonyodalmak lehetnek. És viszonylag az elején beszéljétek meg a sráccal, ha szimpik vagytok egymásnak, hogy mi oké, mi nem, hogy a későbbiekben ne legyen félreértés belőle. Egyébként a kapcsolatban az esetek többségében ugyanúgy qrvaként kezel a pasi és durván alá vagy rendelve és elvárja, hogy azt csináld, amit ő akar, akkor is, ha egyébként kedvesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!