Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek, megérné regisztr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, megérné regisztrálnom Puncsra emiatt?

Figyelt kérdés
2 éve véglegesen eldöntöttem, hogy meg szeretném csináltatni a cicijeimet, melyekkel az a legnagyobb bajom, hogy aszimmetrikusak. Jelenleg C kosaras melltartót hordok, picit szeretnék rajtuk nagyobbíttatni(D kosár), de a legfontosabb, hogy egyformák legyenek. Utánanéztem a műtétnek, körbekérdezgettem másokat, tehát tudom mennyi pénzre lenne szükségem. Millió feletti összegről van szó, amit kb. 8-10 év alatt tudnék összespórolni, olyan sokáig viszont nem szeretnék várni a műtéttel. Dolgozom, viszont az albérlet fenntartása, rezsi, étkezési költségek sokat elvisznek havonta a büdzséből. 2 megoldás maradt hitelt veszek fel erre és utána évekig fizetem vissza kamatosan, vagy a másik ötletem az, hogy regisztrálok Puncsra, ahol keresek nekem szimpatikus, vonzó pasit (pénzért sem lennék bárkivel), aki kötetlen kapcsolat keretében támogatna havonta egy kisebb összeggel, így mondjuk 1,5-2 év alatt összejönne a pénz a beavatkozásra. Neki el kellenemondanom, hogy mire kell gyűjtök? Postscript: távol áll tőlem a magamutogatás, csakis saját magam miatt csináltatnám meg.

2021. ápr. 19. 07:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
33%

Érdekes amit írsz...A C kosár - bármilyen alkathoz- pont elég.

Én is elégedetlen vagyok a cicimmel, nekem is C kosár, de kicsit már - a korom miatt- ereszkedett, ezért engem is foglalkozott a plasztikai műtét gondolata.Ha nem lenne meg rá a pénzem keresnék valami + munkát, minden költségemet meggondolnám, és utána néznék olyan plasztika sebésznek aki a legkedvezőbb összegből elvállalná a műtétet.

Az amit írsz a pasikeresésről-támogatásról tulajdonképpen azt jelenti,hogy egyszerűen...eladod magad. Mindegy mi az ok, pénzért szexelsz...

Ha ez Neked megéri tedd, de vélhetőleg nem lesz könnyű dolgod, kivéve ha nagyon tuti csaj vagy aki megér egy pasinak annyit,hogy fizessen érted.

De ezt követően a tükröt csak a cicidre irányítsd...én nem tudnék belenézni a helyedben.

2021. ápr. 19. 07:58
 2/29 anonim ***** válasza:
29%
A legtöbb nő a párjával tartatja el magát, csak nem mindenki használja hozzá a puncs.hu-t.
2021. ápr. 19. 08:04
 3/29 A kérdező kommentje:
Eltartom magam, viszont a műtétre valót önerőből nem tudom 1-2 éven belül összegyűjteni.
2021. ápr. 19. 08:08
 4/29 anonim ***** válasza:
60%

Ha te pénzért akarsz szexelni, akkor hajrá.

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy baromi gyönyörűnek kell lenni ahhoz, hogy egy "szimpatikus vonzó pasi" havi 100.000 Ftot fizessen a szexért ohhkhmmm akarom mondani a kapcsolatért.

2021. ápr. 19. 08:10
 5/29 A kérdező kommentje:
Van némi fenntartásom a dologgal kapcsolatban, azért is írtam ki a kérdést. A konkrét összeg nyilván megállapodás kérdése lenne, nem mondanék olyat,hogy fix havi 100 e Ft-ra van szükségem. Hangsúlyozom, hogy kizárólag olyannal tudom elképzelni,akivel kölcsönös a szimpátia. Szerintem egy pasinak jobban megéri egy fix nőnek fizetni, mint mondjuk prostihoz járni.
2021. ápr. 19. 08:18
 6/29 anonim ***** válasza:
74%

Nade gondolkodj már.

Szerinted egy "szimpatikus, vonzó pasi" nem talál magának szexpartnert? Mármint olyat aki ténylegesen miatta van vele?

2021. ápr. 19. 08:22
 7/29 anonim ***** válasza:
97%

Jéé, lesz itt egy új D-kosár, az eredetinek úgyis nyoma veszett :D

Egyébként ha csak nem vagy 80-100 kiló, nevetségesen fogsz kinezni D-kosaras megcsináltatott mellekkel. Mint valami cirkuszi majom. A C miért nem jó? Már az is nagyon nagy, ha nem túlsúlyos az ember.

Hogy megéri-e neked ezért k.rválkodni, azt meg döntsd el te magad. Mert az lennél, lehet akárhogy is szépíteni.

2021. ápr. 19. 08:26
 8/29 A kérdező kommentje:
56 kg vagyok, nekem tetszenek a nagyobb mellek, a mostaniakat átlagosnak mondanám, ha szerinted nagyon nagy a C kosár, akkor nem láttál még igazán nagy melleket, de mint írtam a fő gondom velük az aszimmetria. Onylfansra vagy az r betűs oldalra sosem regisztrálnék, ezen még gondolkodom. Személyes tapasztalat olyantól, aki fenn volt/van az oldalon, érdekelne, akár privátban is.
2021. ápr. 19. 08:30
 9/29 anonim ***** válasza:
15%
#4-es, havi 100ezer? Ne nevettess már! 😆 Az nem pénz! Havi 500 ezer már reálisabb!
2021. ápr. 19. 08:33
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem D kosaras cickóim vannak, nem álom dolog. Egyrészről hiába a szilikon 1-2 éven belül meg fog ereszkedni (amúgy neten is látni megereszkedett szilikon ciciket, rettenetes, ahogy lóg a kemény gömb, legalábbis szerintem) és hiába edzel érezni fogod a hátad, főleg, ha irodai munkád van, ahol 8 órát ülsz. Egyébként a szilikont érdemes max 10 évente cseréltetni, és ez is 1M pluszos műtét lesz, illetve amennyit inflálódik a dolog. Ezt csak azért mondom el, hogy ezekkel mindenképpen kalkulálj, hogy kb 10 évente újra félre kell rá rakni a pénzt is. Nemcsak azért, hogy esztétikus maradjon, hanem egészségi kockázata van, hogy megsérül, kilyukad, eldeformálódik, elfekélyesedik, bármi.

Egyébként a kérdés további részére. Ha az erkölcsöd engedi, egy próbát megér. Ki tudja, hogy találsz-e valakit, aki szimpatikus, még akár több is lehet belőle. Ami fontos, hogy akkor nem éri meg próbálkozni, ha van párkapcsolatod, mert abból rettentes bonyodalmak lehetnek. És viszonylag az elején beszéljétek meg a sráccal, ha szimpik vagytok egymásnak, hogy mi oké, mi nem, hogy a későbbiekben ne legyen félreértés belőle. Egyébként a kapcsolatban az esetek többségében ugyanúgy qrvaként kezel a pasi és durván alá vagy rendelve és elvárja, hogy azt csináld, amit ő akar, akkor is, ha egyébként kedvesnek tűnik.

2021. ápr. 19. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!