Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi jön be jobban a pasiknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön be jobban a pasiknak?

Figyelt kérdés
Egy olyan nő, aki fut, küzd a fiú után, vagy egy olyan aki nem fut hanem hagyja hogy küzdjenek érte?

2021. ápr. 14. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Én például kapós faszi voltam mindig, de én azokat a nőket nem tudtam nagyra értékelni, akiket csak úgy megkaptam és ennyi, a mostani páromat is én szedtem fel és nem ő engem :D Szóval én azt szeretem, ha én szedem fel és nem engem (bár ebből volt több sokkal :D).
2021. ápr. 14. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A pasik azt szeretik ha egyértelmu vagy ( 😭 ) és következetes ( 😭 )
2021. ápr. 14. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
Aki fut utánad annak nincs értéke ha pasi ha nő. A nők sem értékelik aki teljesen természetes, hogy csak őket akarja vagy esteleg nincs is alternatívája mással és a férfiak sem értékelik akinek cssettintenek és ő ott terem, hogy teljesítse minden vágyát. Sokkal jobb ha harcol érted a pasi. Először is azért mert csak olyan fog érted harcolni akinek igazán kellesz. Akinek csak kaland lennél az nem fog veled bajlódni. Másodszor pedig sokkal értékesebb leszel ha még kellett érted küzdeni. Persze itt vigyázni kell nehogy kiábranditsd a pasit aazal, hogy megközelíthetetlen leszel. Vagyis ha nem is adod magad könnyen de bizonyos visszaélések kellenek a pasinak, hogy tudja jó úton jár csak még nem érte el a célt. De ha megkuzd érted biztos jobban fog értékelni.
2021. ápr. 14. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Visszaélések = visszajelzések
2021. ápr. 14. 21:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2021. ápr. 14. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Aki fut utánad annak nincs értéke ha pasi ha nő."

Ebből hogy lesz deel?

2021. ápr. 15. 03:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
jav: deal
2021. ápr. 15. 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!