Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet észrevenni ha valaki csak a szexre pályázik?
ha elárulnám a technikát, hogy mi alapján szűröm ki ezeket a pasikat, akkor a fiúk kijátszanák a rendszert:P szal bocsi^^
am nincs taktika csak vicceltem. egy dolog van, és nem szokott csalni, a női megérzés:) amire az idő is rásegít. a 2 össze dolgozik az én javamra:)
ma 16:23
Attól hogy feláll a farka nem biztos hogy a sex-re vágy!
Mikor a csajommal vagyok és csak sétálgatunk, akkor is minimum egyszer feláll! (Átölel, simogat, megcsokol stb...)
Tévedésben vagy kedves kérdező.Nincs olyan pasi aki csak a szexre vágyna.Olyan nő van,aki csak a szexre jó,semmi másra.Tedd fel magadnak a kérdést,hogy te milyen nő vagy,van-e elég érték benned,mennyire vagy értelmes,érzékeny,érzéki,kedves,stb..
Ha nem kongasz belül üresen mint egy hordó,ha a lelked nem csak felszín,ha sugárzik belőled a nőiesség,akkor soha nem fogsz olyan férfival találkozni aki csak szexet akar tőled,semmi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!