Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 50+ férfiak, komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Molnarmarcell21 kérdése:

50+ férfiak, komoly kapcsolat céljából legalább és legfeljebb hány éves nővel ismerkednétek?

Figyelt kérdés

Az illető átlagos, tehát nem kiemelkedően csinos, intelligens, népszerű, jómódú... stb. Komoly kapcsolat céljából.

Nem ismeritek egymást, tehát nem vagy belé szerelmes, nem tudott még elvarázsolni. Elhív randira. Mikor gondolod azt, hogy túl fiatal hozzád vagy túl idős ahhoz, hogy adj neki egy esélyt?

- te hány éves vagy?

- hány éves lenne a legfiatalabb, akivel hajlandó vagy randizni?

- hány éves lenne a legidősebb, akivel hajlandó vagy randizni?

2021. ápr. 14. 10:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Megkapta azt, akit a legjobbnak tartott. Nem csak kedves, jó ember is, nem csak a kort látja, cuncika.
2021. ápr. 14. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
A hozzászólásom abszolút jószándékú volt, azért egy 62 éves nő össze sem hasonlítható egy fiatalabbal. A degradáló cuncikázást mellőzzük.
2021. ápr. 14. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

De cunci, mi a jó szándék ebben? Nem minden férfi olyan, hogy 60 évesen 30 éveseket kerget. Jó szándék, hogy a párja helyett, akivel boldog, szeretik és megértik egymást, találhatna "jobbat"? Nem ismered a nőt, tehát neked a jobb a jobban kinéző. Ez jó szándék?

Érdekes módon azt nem mondod, hogy a 30 éves nő találhatna jobbat, mint egy 50 éves fószer.

2021. ápr. 14. 13:23
 14/17 anonim ***** válasza:

9. Nevetségesek vagytok. A huszonéves emberek között is vannak kövérek, csúnyák, a testüket és a kinézetüket az életmódjukkal tönkretevők. Aki huszonévesen is jóképű, sportol, akár magas, külsejére, megjelenésére igényes, az 50 évesen is az maradhat. Huszonévesen is letagadhattam legalább 5 évet, mert kölyökképem volt mindig is, most inkább 10-et már és ez nem a szokásos kamu duma, hanem ez miatt és mert egyszerűen olyan életmódot is éltem, amit ezt lehetővé tette. Nem cigiztem, alig iszom (idén még egy kortyot nem ittam), rendesen alszom, szinte csak egészségesen eszek, kb 30 éve sportolok heti többször. Hogy néznék ki, szarul? Öltözködni is tudok, igényes is vagyok a higiéniámra. Akkor büdös sem leszek és lógós nagypapi ruhák sem teremnek rám.

Most ti is elképzeltek egy "átlag" 50 évest, aki már 60-nak néz ki, kopaszodik, igénytelen lógós ruhákban jár, kövér, stb. De ennek semmi értelme, mert nem minden 50 éves ilyen, mint ahogy írtam nem minden huszonéves sem kövér és csúnya. Én írtam a 35-47 éves választ (52 éves vagyok) és még is majdnem pirosba lett pontozva. Erre írtam, hogy nevetségesek vagytok.

2021. ápr. 14. 14:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Max. 5 év, minimum 30 éves.
2021. ápr. 14. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Csak 42-ig, ez felett már nem nőnek hívják, inkább félszerzet, féligférfi, ráncos tojás, stb.
2021. ápr. 15. 18:01
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Minden oké? Szakember látott már?
2021. jún. 1. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!